Oldal frissítése

i-stay ONYX 15.6"

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

i-stay ONYX 15.6"

A női i-stay ONYX hátizsákot úgy tervezték, hogy mindenki igényeinek megfeleljen. Az elegáns kialakítás lehetővé teszi, hogy a hátizsákot bármilyen alkalomra viseld , akár a munkába, akár az iskolába, vagy egyszerűen bárhová, ahol szükséged van a notebookra vagy tabletre. A kiváló minőségű párnázás biztosítja a maximális könnyű használatot és különösen az első osztályú védelmet az eszközök számára.

Az i-stay ONYX notebook legfontosabb jellemzői

  • Anti-RFID adatlopás gátló
  • Párnázás a minőség és a kényelem érdekében
  • Sok zseb
  • Külön zárható zseb a notebooknak vagy tabletnek
  • Vízálló i-stay hátizsák
  • Öv
  • A Royal College of Chiropractors for Health Benefits által díjazott termék

Elegendő tárhely az ONYX hátizsákkal

Az ONYX hátizsák nagy méretű, különféle méretű zsebekkel rendelkezik, hogy elférjen minden szükséges tartozékhoz a laptop vagy a tablet számára. Magát a notebookot eg 15,6"-os zsebben tarthatod. A zseb tartalma adatlopás ellen védett, az anti-RFID megoldásnak köszönhetően. Még a tablet számára is találsz dedikált helyet. A legfeljebb 12"-os eszközök különálló zsebben helyezhetők el, amely szintén garantálja a tablet maximális biztonságát. 

Az ONYX hátizsák kényelmes használata

Csak a legjobb anyagokat használták az i-stay ONYX készítésénél. Vízállóságának köszönhetően minden készülék szárazon marad. A csúszásgátló pántokat úgy tervezték, hogy segítsen a hátizsák tömegének elosztásában, és még akkor is könnyednek és kényelmesebben érezheted, amikor televan. A pántok elnyerték a Royal College of Chiropractors for Health Benefits elismerését. A hátsó különleges öv lehetővé teszi az ONYX hátizsákot rögzítsd.

Notebook zseb mérete:
39 × 28 × 3 cm

Tablet zseb méretei:
24 × 28 × 1 cm

Tömeg:
0,6 kg

Paraméterek

Felszerelés

Tulajdonságok és felszereltség Vízálló kivitel

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Fekete, Piros
Kód:  IST131b11
Termékszám:  is0603
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15