Oldal frissítése

i-Stay 15.6” - 12” laptop / tablet hátizsák fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

i-Stay 15.6” - 12” laptop / tablet hátizsák fekete

Kényelmes hátizsákot keresel? Az i-Stay meghallgatta eme imádat. Tökéletes társ, ha 15,6 hüvelykes laptopodat és egyéb kellékeid szeretnéd hordozni, valamint rendelkezik hellyel egy extra 12 hüvelykes iPad vagy tablet számára. 

Legfontosabb jellemzők

  • 15,6 "-es laptopok számára készült hátizsák
  • Kis zseb, cipzáros szervező
  • Nagy fő rekesz, két belső zsebbel
  • Textil által bélelt zseb 12 hüvelykes iPadok avagy tabletek számára
  • Praktikus fogantyúval, két oldalsó hálós zsebbbel
  • Csúszásgátló pántok
  • Minőségi vízálló anyag
  • 12 kg-ig

Hely mindennek, amire csak szükséged lehet

A hátizsákot sokoldalúan lehet használni, legyél nő vagy férfi, iskolás vagy már dolgozó ember. A fő rekeszben tágas zseb található tépőzárral a laptop számára. A másik nagy rész dokumentumok számára lett tervezve, a harmadikban pedig a mobiltelefon, papírok, pénztárca és írószer számára alakítottak ki helyet. Az oldalsó hálós zsebek tökéletesek vizesüvegek számára, vagy egyéb tárgyaknak, amikhez gyors hozzáférhetőséget igényelsz. 

Csontkovácsok által ajánlva

A hátizsák megvédi laptopodat az zord időjárástól és a karcolódástól. A gyártó vízálló alapanyagot használt, így a benne tárolt tárgyak minden körülmény között szárazok maradnak. A saját kényelmedet pedig a szabadalmaztatott, különleges pántrendszer biztosítja. Ennek köszönhetően nem csúszik le a válladról, pontosan illeszkedik, kényelmes, valamint eloszlatja a terhelést. Csontkovácsok szerint ez a termék tökéletes azok számára, akik rendszeresen kell, hogy nehéz laptopokkal mászkáljanak egyik helyről a másikra. 

További információk:

  • Tömeg: 1,13 kg
 

Paraméterek

Külső méretek

Mélység 11 cm
Szélesség 30 cm
Magasság 44,5 cm

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  IST130b1
Termékszám:  is0204

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05