Oldal frissítése

Husky Flory Szürke Kabát, L

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Husky Flory Szürke Kabát, L

Szereti a telet? Esetleg ellenkezőleg, és így megfelelően fel kell készülnie rá? Különben is, ebben a hihetetlenül meleg télikabátban biztosan nem lesz semmi gondja. A kabát minden szabadidős tevékenységre alkalmas, a hangsúlyt leginkább a funkcionalitás és a megjelenés kombinációjára fekteti. A legfinomabb libatollal lett megtöltve, így nem fogja elveszíteni a termikus kényelmet még a legnagyobb fagyoknál sem. A kabát kapucnija, emelt gallérja, rugalmas mandzsettája és rugalmas alsó szegélye is rendelkezésre áll.

Legfontosabb jellemzői

  • Tollkabát válogatott libatollakból
  • Garantálja a termikus kényelmet -20 °C-ig
  • Sportos mindennapi viselet
  • Vízálló és lélegző a Husky Optimal 5000 felső anyagnak köszönhetően
  • 90%-os tolltartalom
  • 10% finom toll
  • Emelt gallér
  • Rugalmas alsó perem és rugalmas mandzsetta

Husky Optimal 5000

A kabát külső anyaga Husky Optimal 5000, 100% poliészter laminált membránnal. A kiegyensúlyozott membránparamétereknek köszönhetően a ruházat ideális a mindennapi viselethez. A lélegzőképessége biztosítja a vízgőz jó elvezetését a kabát alól, és a vízállóság minden helyzetben ellenáll a rossz időjárásnak.

Anyaghasználat

Felső anyaga: 100% poliészter (laminált membrán)
Töltelék: Válogatott libatoll 90/10 arányban. A tollazat 90%-át teszi ki a töltésnek, amely a hőszigetelést biztosítja. 10%-a finom toll, amely pedig ellenállást tanúsít mechanikai igénybevétellel szemben
Bélés: 100% poliészter

leírások

Bélés: libatoll 90/10, 650 Cuin
Külső: Husky Optimal 5000
Vízállóság: 5 000 H2O
Lélegzőképesség: 5000 g / m2 / 24 óra

 
Kód:  SPT3964
Termékszám:  8592287065763
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20