Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Huawei ColorBand A2

4,3 59 értékelés

Huawei ColorBand A2

A Huawei márka intelligens fitnesz karkötője elkápráztat elegáns kidolgozásával, ahol a PMOLED kijelző gyakorlatilag olyan széles, mint a szilikon pánt. Minimalista, visszafogott benyomást kelt és megbízható társaddá válik. A régebbi modellhez képest a kijelzőnek megnövekedett a mérete, átlója 2× nagyobb. Az érintő vezérlésnek köszönhetően szinte az összes hasznos fitnesz funkció és telefonos értesítés a kezed ügyében lesz. Integrált pulzusmérővel is rendelkezik, és a Bluetooth segítségével kommunikál a hagyományos Android és iOS berendezésekkel.

A Huawei ColorBand A2 fitnesz karkötő legfontosabb jellemzői

  • Elegáns formatervezés és kidolgozás
  • PMOLED háttér világítású érintőképernyő 
  • Fitnesz funkciók
  • Értesítések megjelenítése
  • Integrált impulzusérzékelő
  • Ellenálló a fröccsenő vízzel szemben IP67
  • Android és iOS eszközök támogatása
  • Alacsony súly

Milyen funkciókkal rendelkezik a Huawei ColorBand A2?

A beépített pulzusszám mérő valós időben méri és jeleníti meg az értékeket. Így nagyszerűen követheted szívverésed változását, amikor sétából futásra, esetleg sprintre váltasz. A hasznos fitnesz funkciók segítséget nyújtanak az aktivitás megfigyelésében, a lépés- és kalóriaszámlálásban, vagy ha sokáig ülsz, emlékeztet rá, hogy nyújtózkodj egyet. Ellenőrzi az alvás minőségét is. Az értesítések fogadásában is megbízható. A telefont ki sem kell venni a zsebedből, a karkötő kijelzőjén láthatod az összes értesítést. Segítségével fogadhatod és befejezheted a hívásokat.

Kidolgozás és hosszú üzemidő, akár 18 nap

A Huawei ColorBand A2 fitnesz karkötőt kivitelével és nagyon kis súlyával tűnik ki, ami mindössze 22 gramm. A tokot úgy készítették, hogy ellenálló a nedvességgel, porral szemben és még esőben, vagy a zuhany alatt sem kell aggódnod. A fröccsenő vízzel szemben is ellenálló. A beépített akkumulátort könnyen feltöltheted az USB-porton keresztül. Egy töltéssel az akkumulátor, készenléti üzemmódban, bekapcsolt Bluetooth mellett, akár 18 napot is kibír.

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Uniszex

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS

Kijelző

Számlap alakja Szögletes
Kijelző mérete 0,96 "

Kivitel és tartósság

Tok anyaga Műanyag
Tok színe Fekete
Tömeg 22 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Síelés, Triatlon, Evezés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia
Smart funkciók Ébresztőóra

Software

Alkalmazás nyelve Cseh, Angol
Felület nyelve Angol

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 432 óra (18 nap)
Kód:  HU6042a2e
Termékszám:  2452556
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15