Oldal frissítése

Huawei Band 2 Pro Black

4,4 76 értékelés

Huawei Band 2 Pro Black

A minimalista fitnesz karkötő elegáns kivitelezésével rengeteg sportolót vonz. Számos sport móddal rendelkezik, így futással és úszással. Elődjéhez képest egy nagy kijelzővel és GPS helymeghatározóval felszerelt. Értesítéseket fogadhat telefonjáról, méri a szívritmust, valamint figyelemmel követi az alvás minőségét.

Mi mindent tud a Huawei Band 2 Black Pro?

  • Méri a pulzusszámot
  • Vízálló kialakítás (5 ATM)
  • Minimalista kompakt feldolgozás
  • Áttekinthető kijelző
  • Funkciók több sport végzéséhez
  • Értesítések fogadására képes okostelefon készülékekről
  • Elegáns szíj

Hallgasson a szívére

A fekete Huawei Color Band 2 Pro a nap 24 órájában figyeli a pulzusszámot, akár alszik, dolgozik, vagy épp sportol. Biztos lehet benne, hogy átfogó adatok érkeznek az Ön pulzusszámáról.

Huawei Band 2 Pro beépített GPS-szenzorral

A frissen integrált GPS-szenzorral mindig pontos adatokat kap futás, kerékpározás vagy sífutás közben is. Az érzékelő rögzíti az egyes helyeket, ahol Ön elhaladt, továbbá valamennyi kanyart is. Az okostelefonon ezután megtekinthető az útvonal és könnyen leolvasható a hossz és a magasság.

Értesítések telefonról

Természetesen okostelefonjáról is kaphat értesítéseket. Hála a Bluetooth 4 technológiának a Huawei Color Band 2 Pro képes bejövő hívásokat és SMS üzeneteket fogadni, és adataikat megjeleníteni.

A fekete Huawei Band 2 Pro karkötő megjelenése

A karkötő egy modern minimalista stílust képvisel, mely könnyűvé és ideálissá teszi az egész napos viseléshez anélkül, hogy kezével érzékelné. Minőségi acél és üveg kombinációjából áll, a szíj praktikus és tartós szilikonból készült. Ezekkel az anyagokkal és feldolgozással a karkötő vízálló. Problémamentesen úszhat vele és bármely mélységig búvárkodhat, a hobbiszintű felszerelésmentes  búvárkodás keretein belül.

Személyi edző a csuklóján

A Huawei Color Band 2 Pro karkötő nem csak a sporttevékenységek követéséről szól. Egy speciális algoritmussal lett felszerelve, mely elemzi az adatokat, sőt javaslatokat tesz a további, hatékonyabb edzésre is.

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4

Kijelző

Számlap alakja Szögletes
Kijelző mérete 0,96 "
Kijelző típusa POLED
Üveg Ásványi

Kivitel és tartósság

Tok színe Fekete

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, GPS
Szenzorok és hardver Rezgés, Gyorsulásmérő, Giroszkóp

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Séta
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Útvonalrögzítés
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés
Smart funkciók Ébresztőóra, Dátum

Software

Alkalmazás nyelve Cseh, Angol
Felület nyelve Angol

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő 170 óra (7,08 nap)
Kód:  HU4710a1b
Termékszám:  55022283
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15