Oldal frissítése

Huawei A1 BAND Okoskarkötő Fekete

3,3 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Huawei A1 BAND Okoskarkötő Fekete

Ez a divatos Huawei okoskarkötő széles körű funkciókat biztosít viselőjének. Pontos információkat nyújt fitness aktivitásairől és segít egy egészségesebb életmód kialakításában. Monitorozza tevékenységeit, az alvást és az UV-sugárzás erősségét is. Egyszerűen párosítható okostelefonnal (Android vagy iOS-alkalmazás telepítve van) Bluetooth 4.0 kapcsolattal. A jelzéseket különböző színű LED fények kísérik. A karkötő akkumulátora átlagos használat során 22 napig, energiatakarékos üzemmódban pedig legfeljebb 28 napig működik töltés nélkül.

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy ellenállás
  • Alvás elemzése, fitness aktivitás és UV-sugárzás detektálása és mérése
  • Mozgás monitorozása
  • Egészségügyi adatok megosztása
  • Értesítés a bejövő hívásokról, SMS-ekről
  • Intelligens ébresztés
  • Okoskarkötő-kereső

Jelzi a bejövő hívásokat és üzeneteket

Nem abban a szobában tartózkodik, ahol a telefon van, vagy egyszerűen nincs a közelben a telefonja? Ebben az esetben elég a Bluetooth párosítás a telefon és a karkötő között és az utóbbi rezegni fog, hogy jelezze a bejövő hívásokat és üzeneteket. Az időintervallumot is beállíthatja, hogy mikor szeretné az értesítést a bejövő hívásokról vagy üzenetekről.

Monitorozza az alvás minőségét

Az okos alvásfigyelő funkciója automatikusan érzékeli az alvás mélységét és biztosítja az alvási ciklusok elemzését. A beépített ébresztő az alvás legalkalmasabb fázisában ébreszti fel. Így frissen és kipihenten ébredhet.

Káros UV-sugárzás detektálása

A karkötő érzékeli az UV-sugárzást és annak intenzitásától függően javasolja a megfelelő UV-védelmet. Beállításkor célszerű kiválasztani, hogy milyen típusú a karkötő, hogy részletesebb adatokat kaphasson. 

IP57 rezisztencia

A készülék ellenáll a sokknak, a karcolásoknak és részben ellenáll a pornak is. Továbbá azzal büszkélkedhet, hogy tökéletesen vízálló. A szabvány szerint egy méter mélységig, 30 percig áll ellen a víznek.

Paraméterek

Kivitel és tartósság

Tömeg 20 g

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 672 óra (28 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 22 óra (0,92 nap)
Kód:  xxHU6045a2d
Termékszám:  WA-BANDA1BOM
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20