Oldal frissítése

HP Ultrabook vékony hátizsák 15,6 "

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Ultrabook vékony hátizsák 15,6 "

A HP vékony Ultrabook-hátizsák – egy stílusos, strapabíró és kompakt oldaltáska, amelyet az Ultrabook™ noteszgéphez terveztek.[1] A fekete sávoly anyag, amelyet szürke pléd emel ki, egyesíti a formát a funkcióval, hogy segítsen megvédeni hardvereszközeit, és letisztult megjelenést biztosítson.

Jellemzők

A puhán bélelt belső rész segít megvédeni Ultrabook™ noteszgépét. A belső részben megtalálható egy párnázott rekesz a noteszgépének, tárolóhely a kiegészítőknek, elasztikus pántok a kábeleinek és egy tok a táblagépének. Telefonját, tollait és más dolgait a könnyen elérhető és cipzározható zsebekben tárolhatja.

Az összes felhasználó számára megfelelő hosszúságot biztosító, állítható, párnázott vállpántoknak köszönhetően kezét szabadon használhatja egyéb feladatokra.

Az alkatrészek cseréjére egyéves korlátozott jótállást kap.

Legfeljebb 15,6 hüvelykes noteszgépek

Műszaki adatok

Súly
0,75 kg

Minimális méretek (Szé x Mé x Ma)
43,5 x 29 x 10 cm

A doboz tartalma
Hátizsák; Dokumentáció

Jótállás
Egyéves korlátozott garancia. További támogatás a hét mindennapján 24 órában elérhető, telefonon, és online támogatói fórumokban. MEGJEGYZÉS: Bizonyos korlátozások és kizárások érvényesek. Érdeklődjön a HP Vevőszolgálati központnál a részletekről.

Paraméterek

Külső méretek

Mélység 10 cm
Szélesség 29 cm
Magasság 43,5 cm

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Fekete, Szürke
Kód:  HPCP0003q
Termékszám:  F3W16AA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20