Oldal frissítése

HP Select 75 White notebook hátizsák 16"

4,5 59 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Select 75 White notebook hátizsák 16"

Szenzációs, modern, letisztult és alkalmi dizájn. Mindez illik az egyedi HP hátizsákra. Nagy hangsúlyt fektettek a teljestményre és a praktikus használatra. Vidd el az iskolába. Vidd munkába. Teljes felszereltséggel rendelkezik otthoni és út közbeni használatra egyaránt. Mindig tökéletesen illik minden kalandhoz. Az alapos párnázottság védelmet nyújt a károk ellen, és megbízhatóan védi értékeid.

Az időjárás-álló részek és a párnázott fenék további megbízható védőfelszerelés. A hátizsákot 40,6 cm, 16" átmérőjű notebookokhoz tervezték, 11 zseb, külön notebook zseb, tiszta válaszlapok és külső zsebek. Az innovatív anyag mindig tiszta marad, mivel különleges szennyeződésmentes bevonattal rendelkezik, amely védi a hátizsákot a foltoktól.
 

Műszaki adatok:
Szín:
fehér / fekete
Notebook:
akár 16 "(40,6 cm-es)
súly
620 g
Méretek (szélesség x magasság x V)
360 x 160 x 455 mm

Paraméterek

Külső méretek

Mélység 16 cm
Szélesség 36 cm
Magasság 45,5 cm

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb

Max. méret

Laptop képátló 16 "

Szín

Szín Fehér, Fekete
Kód:  HPCP0106b
Termékszám:  H4J95AA#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10