Oldal frissítése

HP Roller Backpack 15.6"

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Roller Backpack 15.6"

A HP görgős hátizsákkal mindig kényelmesen utazhat, akár a hátán hordja, akár maga után húzza a munkahelyén, az egyetemen vagy épp a repülőtéren.

Jellemzők

Az akár 39,62 cm-es (15,6 hüvelykes) laptopok számára tervezett párnázott zseb, a könnyen elérhető, rugalmas anyagú palacktartó, a belső rendezőpanel és a kiegészítők tárolására szolgáló zseb révén egyszerűen tárolhatja dolgait, és gondtalanul utazhat.

A kétállású, visszatolható fogantyúval kényelmesen húzhatja maga után a hátizsákot, vagy élvezheti a légáramlást biztosító hátoldal és a légáteresztő hálós anyaggal borított, párnázott vállpántok nyújtotta kényelmet.

A sokoldalú alapnak köszönhetően erős lábakon áll hátizsákja, könnyedén gurítható a strapabíró, süllyesztett kerekeken, az időjárás viszontagságai ellen pedig a hátoldalba egyedi módon elrejthető vízálló borítás nyújt védelmet.

Akár 15,6 hüvelykes noteszgép

Műszaki adatok

Súly
1,79 kg

Minimális méretek (Szé x Mé x Ma)
340,1 x 190 x 525,78 mm

Jótállás
1 éves HP kereskedelmi jótállás

Paraméterek

Külső méretek

Mélység 19 cm
Szélesség 34 cm
Magasság 52,5 cm

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Fekete, Szürke, Sárga
Kód:  HPCP0101k
Termékszám:  J6X32AA#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05