Oldal frissítése

HP Odyssey szürke 15,6"

4,5 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Odyssey szürke 15,6"

Az egyetem területén vagy a szabadban tett séták során is élvezheti a célszerűen elhelyezett párnázás, a divatteremtő kialakítás és a sokoldalú tárolási lehetőségek előnyeit. A HP 39,62 cm-es (15,6 hüvelykes) Odyssey hátizsák markáns színhasználata, tartós anyaga és egyedi terepmintás borítása mellett kényelmes léghálós párnázatot, külön noteszgép- és táblagéptároló rekeszt, praktikusan elhelyezett pántokat, valamint a kiegészítőknek szánt zsebeket biztosít. Stílusos útitárs.
 

Jellemzők
 

A markáns, kontrasztos színhasználattal kihangsúlyozott páratlan kialakítás egyedi terepszínű bélést rejt, valamint modern külsőbe bújtatott divatos és tartós védelmet biztosít.
 

Vastag külső és belső párnázat a noteszgép és a táblagép számára külön kialakított biztonságos rekesszel. A léghálós külső párnázat és a légcsatornák pihentető kényelmet nyújtanak a hosszú túrákon.
 

A hátizsák legfeljebb 39,62 cm (15,6 hüvelyk) képátlójú noteszgépek tárolására alkalmas, és külön rekeszt biztosít egy táblagép vagy e-könyv olvasó számára. Az anyaghasználatra vonatkozó környezetvédelmi jogszabályoknak való megfelelést tesztek bizonyítják, a nyugodt használatot pedig a HP megbízható jótállása biztosítja.
 

Legfeljebb 39,62 cm (15,6 hüvelyk) képátlójú noteszgépek
 

Műszaki adatok
 

Súly
0,98 kg

 

Minimális méretek (Szé x Mé x Ma)
330 x 150 x 460 mm

 

A doboz tartalma
Hátizsák

 

Jótállás
1 éves HP kereskedelmi jótállás

Paraméterek

Külső méretek

Mélység 15 cm
Szélesség 33 cm
Magasság 46 cm

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Szürke
Kód:  HPCP0101p
Termékszám:  L8J89AA#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15