Oldal frissítése

HP Essentials hátizsák Kit 16 "

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP Essentials hátizsák Kit 16 "

Iskola, munka, élet… mindig úton kell lenni. A HP Essentials hátizsák biztosítja mindazt a kényelmet, tárolóhelyet és könnyedséget, amire életviteléhez szüksége lehet. Elegendő párnázott helyet biztosít a noteszgépek védelmére akár 40,6 cm (16 hüvelyk) átmérőig, kézhez álló médiazsebbel a zenehallgatáshoz, párnázott állítható pántokkal a kényelemért, és dedikált belső rekeszekkel kisebb lényeges kellékei számára – a hátizsák útra készen áll.

Jellemzők

Egy igazi klasszikus, igazi stílussal – vízálló anyagokból, műbőr díszítéssel, kontúrozott cipzárfogantyúkkal, továbbá zsebekkel a lényeges kellékeknek.

A párnázott vállpántok és háttámasz kiemelt kényelmet biztosítanak, az alapos bélelés pedig a teljes felületen védi a noteszgépeket akár 40,6 cm (16 hüvelyk) képátlóig.

A cipzáras médiazseb megkönnyíti a zenehallgatást menet közben, mivel elegendő helyet biztosít a legtöbb telefon és MP3-lejátszó számára, továbbá egy kényelmes hangcsatlakozóval is rendelkezik a fejhallgató számára.

Tok: Akár 40 cm-es (16 hüvelykes) képátmérőjű noteszgépplatformokhoz is megfelelő Egér: Minden noteszgépplatformmal kompatibilis

Műszaki adatok

Súly
0,801 kg

Minimális méretek (Szé x Mé x Ma)
450 x 340 x 100 mm

A doboz tartalma
Egér; Tok; Dokumentáció; Jótállási jegy

Jótállás
2 éves HP kereskedelmi jótállás

Paraméterek

Külső méretek

Mélység 10 cm
Szélesség 34 cm
Magasság 45 cm

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb

Max. méret

Laptop képátló 16 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  HPCP0105p
Termékszám:  E5L03AA#ABB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20