Oldal frissítése

Offroad Auto Balance system + APP + BT piros kétkerekű

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Offroad Auto Balance system + APP + BT piros kétkerekű


A Hoverboard segítségével gyorsabb lesz, mint a gyalogosok. Erőfeszítés nélkül

Ha szeret kísérletezni, próbáljon meg nem hagyományosan gondolni a város forgalmas utcáira. Az Offroad Auto Balance hoverboard vagy "kétkerekű" két darab 350 W-os teljesítményű motorral van felszerelve, hogy akár 16 km/h sebességet is elérhessen. A biztonságos utazás alapja az automatikus kiegyensúlyozó rendszer - amely felismeri, hogy a vezető épp előre-hátra dől, és ennek megfelelően változtatja a menetirányt. A kétkerekű akár 15° emelkedőn is képes felmenni, az akkumulátor hatótávolság pedig 20 kilométerre elegendő. A kétkerekűt egy mobil alkalmazással is vezérelheti, és ez a modell még beépített Bluetooth hangszóróval is rendelkezik.


Offroad Auto Balance System APP + BT (červená)
 


A menetirányt a dőlésekkel irányíthatja

A kiegyensúlyozó rendszer úttörő technológiája a Segway vállalattól származik, amely először használta járműveiben. A rendszer alapját intelligens mikrocsipek és giroszkópok alkotják, amelyek gyorsan fel tudják mérni a felhasználó helyzetét. Ez lehetővé teszi, hogy előre vagy hátra haladjon, illetve egyhelyben forogjon. A hatályos jogszabályok szerint a kétkerekűt használó személy gyalogosnak számít. Így egy kis ügyességgel a járdán is közlekedhet vele.

 

Paraméterek

Kapacitás

Akkumulátor kapacitás 4,4 Ah

Típus

Típus Terep

Hatótáv és sebesség

Megtehető távolság 20 km
Maximális sebesség 16 km/h

Teljesítmény

Teljesítmény 350 W

Tömeg

Tömeg 14 kg

Méret

Mélység 290 mm
Szélesség 690 mm
Magasság 280 mm
Kerék mérete 10 "

Terhelhetőség

Maximális terhelhetőség 120 kg
Min. terhelhetőség 25 kg

Különleges jellemzők

Speciális funkciók Zenelejátszás

Szín

Szín Piros
Kód:  SPTsc975
Termékszám:  8594176633794

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05