Oldal frissítése

Colonel Fire Offroad APP

4,3 7 értékelés
113 890 Ft

Colonel Fire Offroad APP


A Hoverboard segítségével gyorsabban közlekedhet, mint a gyalogosok, bármilyen erőfeszítés nélkül

Ha szeretne kísérletezni, próbálja ki a város forgalmas utcáin, a hagyományostól eltérő módon közlekedni. A Hoverboard vagy a "Colonel" Fire Offroad két 350 W-os motorral működik, és akár a 16 km / h sebességet is eléri. A biztonságos utazás alapja az automatikus egyensúlyt elősegítő rendszer, amely meghatározza, hogy a hoverboard használója előre vagy hátra dől, és ennek megfelelően változtatja meg a menetirányt. Az Offroad Fire legfeljebb 15 ° -os lejtésszöget zár be, illetve az akkumulátor pedig 20 km hatótávolsággal bír. A Hoverboardot mobilalkalmazással is vezérelheti, illetve a modell rendelkezik egy beépített Bluetooth hangszóróval.


Fire Offroad APP
 


Ön változtatja a  menetirányát, egyetlen mozdulattal 

A forradalmi kiegyensúlyozást elősegítő rendszer technológiája a Segwaynek köszönhető, amelyet először a két kerekű, önegyensúlyzó járműjén használtak. A technológia alapja az intelligens mikrochippek és giroszkópok, amelyek megbecslik a vezető helyzetét a hoverboardon. Ez teszi lehetővé, hogy előre, hátra mozduljon illetve forduljon a járművel. A hatályos jogszabályok szerint a hoverboard vezetőjét, gyalogosnak tekintik. Így tudja kipróbálni hoverboardját a járdán is.

 

Paraméterek

Kapacitás

Akkumulátor kapacitás 4,4 Ah

Típus

Típus Terep

Hatótáv és sebesség

Megtehető távolság 20 km
Maximális sebesség 16 km/h

Teljesítmény

Teljesítmény 700 W

Tömeg

Tömeg 14 kg

Méret

Mélység 290 mm
Szélesség 690 mm
Magasság 290 mm
Kerék mérete 10 "

Terhelhetőség

Maximális terhelhetőség 120 kg
Min. terhelhetőség 40 kg

Különleges jellemzők

Speciális funkciók Zenelejátszás, Hordtáska

Szín

Szín Fekete, Piros
Kód:  SPTif1253
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594176633336

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15