Oldal frissítése

Housefit Power Plank

Kiegészítők a termékhez

Housefit Power Plank


A Housefit Power Plank ideális eszköz a test izmainak alakításához, az otthonod kényelmében. Arra szolgál, hogy erősítse a hasi izmokat, erősítse a karokat, a combokat, a fenék és a hát izmait. A gépen végzett testmozgás tehát átfogóan magában foglalja az összes izmot, ami nemcsak azok alakítását, hanem a testzsír csökkentését is biztosítja. Dinamikus mozgás formájában lép fel egy ferde síkon, amelyben legyőzi saját testének ellenállását. Edzés közben a térdeket habarcsgörgőkbe kell rögzíteni, és a fogantyúk megfogásával a test alsó részét felfelé húzza, így meghatározott szögben fordított billenő mozdulatokat hajthatsz végre. Ez az egész testet érinti, ami rendszeres testmozgással hozza a kívánt eredményt.

A Housefit Power Plank főbb jellemzői

  • Fitness gép a test izmainak alakításához
  • A hasi izmok erősítése érdekében, de erősíti a karokat, a combokat, a fenék és a hát izmait
  • Edzés közben legyőzheted saját tested ellenállását
  • A 27 mm-es acélszerkezet biztosítja a stabilitást és a nagy teherbírást
  • LED-kijelző, amely mutatja az időt, az utak számát, a percenkénti utazások számát és az elégetett kalóriát
  • Nehézségi szint 4 szinten
  • A puha habhengerek és a csúszásmentes fogantyúk kényelmes használatot tesznek lehetővé
  • A Housefit Power Plank kompakt méretekbe hajtható
  • Színes kivitel: piros és fekete

A Housefit Power Plank segítségével alakítsd a hasi izmaid

A gép stabilitása, tartóssága és teherbírása a 27 mm-es keretprofillal rendelkező acélszerkezetnek köszönhető. A Housefit Power Plank fel van szerelve egy LED-kijelzővel is, amely megmutatja az időt, az utazások számát, a percenkénti utazások számát és az elégetett kalóriát. Ezenkívül lehetőséget ad arra, hogy a gyakorlat nehézségét 4 szinten állítsd be. Az erős torony kényelmes használatot tesz lehetővé a puha habgörgők és a csúszásgátló fogantyúknak köszönhetően. Ezenkívül nagyon egyszerű a szekrény mögé vagy az ágy alá hajtani és elrejteni, ha nem használod, ennek köszönhetően nem fog sok helyet foglalni. A Housefit Power Plank lehetővé teszi tested, különösen a hasizmok alakítását az otthonod kényelmében.

Súly:
8,5 kg

Terhelhetőség:
100 kg

Méretek:
148 × 55 × 35 cm


Paraméterek

Tömeg

Tömeg 8,5 kg

Jellemzők

Edzhető testrészek Hát, Kar, Has, Fenék, Combok

Általános méretek

Mélység 35 cm
Szélesség 55 cm
Magasság 148 cm
Kód:  SPThou0022
Termékszám:  HS-5040

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15