Oldal frissítése

Homokzsák (sandbag)

A fitness homokzsák, vagy más néven súlyzsák egy sokoldalú sporteszköz, amely ideális otthoni edzéshez is. A fitness homokzsák gyakorlatok javítják az egyensúlyt, erősítik az izmokat, és növelik az általános fizikai erőnlétet. De milyen súlyzsák gyakorlatok léteznek és miért érdemes neked is megfontolnod a fitness homokzsák használatát?

Folytatás
Paraméterek módosítása
8 termék
Sharp Shape Bulgarian Bag 12 kg - Sandbag
Sharp Shape Bulgarian Bag 12 kg
5
21 790 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Sandbag - Súlyzó, 12 kg-os
Sharp Shape Bulgarian Bag 10 kg - Sandbag
Sharp Shape Bulgarian Bag 10 kg
5
22 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Sandbag - Mellény, 10 kg-os
Sharp Shape Bulgarian Bag 8 kg - Sandbag
Sharp Shape Bulgarian Bag 8 kg
5
17 390 Ft
Felbontott raktáron
Sandbag - Súlyzó, 8 kg-os

Homokzsák (sandbag)

A Homokzsák (sandbag) kategóriában összesen 8 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20