Oldal frissítése

Autentikus sport fehér

Kiegészítők a termékhez

Autentikus sport fehér

A NEM SZABÁLYOZÁSI megkülönböztető névvel rendelkező, kiváló minőségű hajtogató robogó nagyszerű szabadidős partner, aki élvezni fogja a szórakozást. Ezenkívül felhasználásával ötvözheti a szórakozást a hasznos lehetõséggel. Ami hasznos, az a fizikai, vagy inkább a sportos tevékenység, amelyet minden egyes út során fejlesztenek ki. Egyszerűen tartsd testét. A maximális teherbírás 100 kg és az állítható kormányfogók 77 és 102 cm közöttiek, mind gyermekek, mind felnőttek számára alkalmasak.

Főbb jellemzők

  • Könnyű, összecsukható robogó alumíniumból
  • Állítható kormány
  • Az ABEC7 által hitelesített csapágyak
  • Biztonsági jellemzők
  • Intuitív összecsukható mechanizmus
  • Állvány
  • Hátsó és első sárvédők (hátsó fék)

A minőségre összpontosítva

Az építkezés könnyű, de tartós alumíniumból áll. Az elülső rész egy megerősített villával van ellátva, az egyik oldalon egy párnázattal és egy 205 mm-es poliuretán görgővel. A hátsó számlálóval együtt 82 A keménységű. Ez egy lágyabb és ezért kényelmesebb lehetőség. A lágyabb kerekek csökkentik a tér egyenlőtlenségére való érzékenységet, vagyis a vibráció csillapítja. Ezért alkalmasabbak kezdőknek vagy mérsékelten fejlett felhasználóknak. Vannak olyan csapágyak is, amelyeket az ABEC7 szabvány tanúsít , ami garantálja, hogy tökéletesen pontos alakváltozásról van szó. Az eredmény a kerekek maximálisan hatékony elfordulása anélkül, hogy túlzott súrlódás lenne.

A biztonság először

Első pillantásra nagyon fontos a tervezők számára az emberi egészség védelme. A robogó számos biztonsági funkcióval rendelkezik. Ezek közé tartozik a csúszásgátló lemez megerősített peremmel , rendkívül erős súrlódó fékkel és visszaverődési pontokkal úgy, hogy az elhaladó autó vezetője éjjel meglátogathasson. Mindent aláhúz egy beépített alsó állvánnyal és egy intuitív összecsukható mechanizmussal. Ez egy vállpánttal van ellátva, amely az elülső villához csatlakoztatható. Az átvitel nagyon praktikus és kényelmes.

További információ

Állítható kormány: 77 - 102 cm
Maximális kapacitás: 100 kg
Testméret: XXL, 575 × 150 mm (a cipő mérete 46-ig)
Méretek kibontott állapotban: 102 × 34,5 × 93,5 cm
Méretek összecsukott állapotban: 82 × 15 × 34 cm
Ajánlott kor: 4 éves kortól

Kód:  HRAa3941
Termékszám:  4260341181486

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15