Oldal frissítése

Head Graphene Touch Speed 135 Slimbody

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Head Graphene Touch Speed 135 Slimbody

A squashban az erő és a gyorsaság döntő fontosságú tényezők, és ezek együttesen vannak jelen a Head Graphene Touch Speed 135 Slimbody squash ütőben. Kiegyensúlyozott súlypontjának (360 mm) köszönhetően az ütőt tapasztaltabb, sokoldalú játékosok számára tervezték. Könnyű kezelni, és még hosszabb idejű használata során sem fájdul meg csuklója játék közben. Ez az ütő valamicel nehezebb mint a 120-as modell, ezáltal erősebb ütéseket tesz lehetővé, így teljes mértékben jól irányzott lesz minden ütése. A Head Graphene Touch Speed 135 Slimbody squash ütő profi és amatőr játékosok számára egyaránt.

A Head Graphene Touch Speed 135 Slimbody legfőbb jellemzői

  • Sokoldalú játékosok számára
  • Erős anyagból, amely erősebb, mint a 120-as modell
  • Graphene Touchtechnológia a rázkódás csökkentésére
  • Megerősített, ugyanakkor könnyebb szálakból készült
  • Szabványméret
  • A Speed Graphene Touch Speed 135 Slimbody egy tökéletesen kiegyensúlyozott ütő

Kivételesen jól kezelhető squash ütő

A Head Graphene Touch Speed 135 ütő a Slimbody kialakításnak köszönheti kiváló aerodinamikai tulajdonságait és stabilitását. Az új formatervezésű ütő lehetővé teszi, hogy akár a falhoz közelebbről is remek ütéseket indítson. Az ütő csillapító hatásával gyorsabban csökkenti az ütésből eredő vibrációt. A kisebb erőhatások és az erőteljesebb ütő tehermentesítik karját, miközben nagy erővel tudja megütni a labdát.  

Csúcstechnológia a könnyű és erőteljes ütőkért

A Graphene Touch Speed 135 Slimbody squash ütőt Amplified Fiber (AFP) technológiával is ellátták, amely növeli a sebességet és a teljesítményt. A húrok nagyobb merevséggel rendelkeznek, azonban ez nem megy a súly rovására - az ütő könnyebb és pontosabb mint hagyományos társai. Az ütő szabványos 500 cmfejmérettel, 12/17-es húrozással rendelkezik, hossza 685 mm.

Paraméterek

Egyensúly

Egyensúly típusa Fejen

Használat

Fókusz Erőfitogtatás
Rendeltetés Haladó
Használat Felnőtteknek

Méret

Ütőfelület 500 cm2

Tulajdonságok

Szín Fekete
Tömeg 135 g
Anyag Grafit

Keret

Váz V-shaft (nyakrész nélkül)
Kód:  SPThd002
Termékszám:  726424494569
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15