Oldal frissítése

Head Graphene Touch Speed 120 Lady

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Head Graphene Touch Speed 120 Lady

Amennyiben Ön squash játékosként az agresszívabb játékstílust részesíti előnyben, akkor bizonyára érdekelni fogja a Head Graphene Touch Speed 120 Lady speciálisan nők és lányok részére kialakított ütő. Az ütő valamivel nehezebb, mint a hagyományos squash ütők, ami a nagyobb erejű lendületnek köszönhetően egyben nagyobb kontrollt is jelent az irányítás terén. Az ütő feje szintén nagyobb a hagyományos ütőkétől, amely jelentős mértékben megkönnyíti a labda eltalálását bármilyen szögből, s lehetővé teszi a labda nagy erejű visszaütését. A Head Graphene Touch Speed 120 ütőnek köszönhetően többé egyetlen labdát sem fog elszalasztani.

A Head Graphene ??Touch Speed120 Lady squash ütő legfontosabb jellemzői

  • Gyors és könnyen kezelhető ütő lányoknak és nőknek
  • Nagyobb erejű ütés az ütő tömegének köszönhetően
  • Amplified Fibre és Corrugated technológia
  • Erős és ellenálló anyag
  • Alkalmas erőteljes és agresszív játékra
  • Stílusos lila színben fehér markolattal

A Head Graphene ütő egyedülálló technológiája

Az ütő kerete egyedülálló csepp formát kapott, amely kezeskedik a tökéletes ergonomikusságról. Az erőteljes játékot azonban elsősorban az Amplified fibre (AFT) technológia és a Corrugated (CT2) technológia teszi lehetővé, ami két extra hosszú vezetőhúrt jelent az ütő tengelyében. Mindkét technológia növeli az ütések erejét és sebességét, érzést és harázott válaszreakciót kölcsönöznek az ütőnek, s mindeközben az Ön karját sem terhelik túlságosan. Vásároljon minőségi squash ütőt az igazán kemény játékhoz!

 

Paraméterek

Méret

Ütőfelület 500 cm2

Keret

Váz V-shaft (nyakrész nélkül)
Kód:  SPThd004
Termékszám:  726424494545
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10