Oldal frissítése

Hannah stroke antracit XL

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hannah stroke antracit XL

Minden a téli sportok, tudja, hogy a siker és a jó szórakozás magas színvonalú eszközök és meleg ruhát. Ezért hozzuk ezeket a kesztyűt nagyon sikeres cseh márka a Hannah. Ezek elsősorban olyan közepes fizikai aktivitás a nehéz körülmények között, például. Teljesítmény síelés, snowboard és téli túrázásra.

legfontosabb jellemzői

  • Minőségi anyagokból készült
  • vízálló
  • Membrán Éghajlati ELEMENT 2L
  • Durathermová töltőanyag
  • kényelmes

Átgondolt az utolsó részletig

Ezt a címkét alkalmazzák a belőlük készült termékek dupla rétegű anyag membrán Éghajlati elem. A membránt laminált közvetlenül a felsőrész, ahol a kopásálló Ripstop. Alulról ezután borított laza bélés. Ez teszi az anyag nagyon erős, mégis kényelmes.Kesztyű is Duratherm panelek, megerősített tenyér területe és megerősített csukló állítható húzózsinórok és ragasztószalaggal. Beállíthatjuk őket, hogy segítsen nekik mindig kellemes.

Kód:  SPT1570
Termékszám:  8591203520980

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20