Oldal frissítése

Hammer Cardio XTR

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Hammer Cardio XTR

El akarod égetni a felesleges kalóriákat? Jobb formába szeretnél lendülni? A Hammer Cardio XTR nagyszerű segítség. A rendszeres testmozgás növeli az erőnlétet és formálja az alakot. Az ergométeres szobakerékpár 19 programot kínál, amely segítségével az edzést otthonod kényelmében élvezheted. Természetesen tartozéka egy világos LCD-kijelző, amely az összes szükséges információt mutatja. A terhelés beállítását számítógép vezérli, amely akár 16 szint közüli választást is lehetővé tesz. Tégy egy lépést előre és feszegesd határaidat a Hammer ergométerrel. 

Legfontosabb jellemzők

  • Tökéletes segítség a jobb alak elérése érdekében
  • 19 előre beállított programot ajánl
  • Számítógép-vezérlésű terhelésbeállítás, akár 16 szintig
  • Zavartalan és folyamatos működés
  • Beépített pulzus mérő szenzorok
  • Állítható ülés
  • Praktikus görgők szállításhoz

Minden, amit elvársz egy ergométer

Kiváló minőségű tervezés és precíziós golyóscsapágy biztosítja zavartalan működését, és sima futását. Az ergométer állítható üléssel rendelkezik, amely optimális ergonómiát biztosít és mindenkihez kiválóan alkalmazkodik. A gép fékező rendszere állandó mágnessel működik. Beépített pulzus mérő szernzorok találhatóak a kormányon. Szintén tartozéka egy intergált, vezeték nélküli szívfrekvencia érzékelő, amelyhez már csak egy mellkasi szíjat kell vásárolni. 

 

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 32 kg

Lendkerék

Lendkerék tömege 8 kg

Általános méretek

Mélység 95 cm
Szélesség 55 cm
Magasság 129 cm

Teherbírás

Terhelhetőség 130 kg

Terhelés szabályozása

Terhelés szabályozása Mágnesfék

Jellemzők

Funkciók Kijelző, Szállítógörgők

Programok száma

Programok száma 19
Kód:  SPTsc354
Termékszám:  4005251485206
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20