Oldal frissítése

Hammer Cardio XT5

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Hammer Cardio XT5

Szeretnéd egyszerre formálni a tested és növelni a fizikai állóképességed? Akkor a Hammer Cardio XT5 ergométer az ideális választás a számodra!. A rendszeres testmozgás segít elégetni a felesleges kalóriákat, így fontos eszköze az eredményes fogyásnak. A fogyással együtt a kondíciód is garantáltan javulni fog, mind testileg, mind lelkileg. Az ergométert egy könnyen leolvasható LCD-kijelzővel is ellátták, amely minden hasznos információról tájékoztat. 17 előre beállított program közül választhatsz, amelyek közül 4 a pulzusszámot is méri. A terhelést maximum 16 fokozatban egy számítógép vezérli. Ezzel az eszközzel akkor edzhetsz, mikor csak szeretnél, és mindezt kényelmesen, otthon. 

Legfontosabb jellemzők

  • Alakformálásra és erősítésre
  • Könnyen leolvasható, megbízható LCD-kijelző
  • 17 gyárilag beállított program
  • 16, számítógép által vezérelt terhelési fokozat
  • Sima és folyamatos működés
  • Pulzusmérő érzékelők
  • Integrált szállítógörgők

Tökéletes kivitelezés

A masszív szerkezet és a kiváló minőségű csapágyak kiegyenlített és sima járást szavatolnak. Az ergométer beépített mágnesfékekkel rendelkezik. A zselés ülés állítható, és jól alkalmazkodik a felhasználóhoz. Az integrált pulzusmérő érzékelők praktikus módon, a  kormányban kaptak helyet. A pulzusmérés vezeték nélkül, egy beépített vevő segítségével történik, amelyhez egy külön megvásárolható mellkasöv szükséges. Az egyszerű szállítást az integrált görgők biztosítják. 

 

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 33 kg

Általános méretek

Mélység 113 cm
Szélesség 54 cm
Magasság 133 cm

Teherbírás

Terhelhetőség 130 kg

Jellemzők

Funkciók Szállítógörgők
Kód:  SPTsc353
Termékszám:  4005251484308
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10