Oldal frissítése

Hama Diszkó cicás

Kiegészítők a termékhez

Hama Diszkó cicás

A Hama Diszkó cicás iskolatáska alsó tagozatosoknak ajánlott. A könnyű szerkezetű táska hátrészét ergonomikusan alakították ki, gazdagon párnázott, akárcsak az állítható hosszúsáhú vállpántok. Ezek varrását a külső oldalra tették, hogy ne vágják a kisdiákok vállát. További hasznos tulajdonságuk, hogy fényvisszaverő elemekkel látták el őket, így növelve a viselő biztonságát rossz látási viszonyok mellett. A Hama mellkasi keresztpántot is tesz táskáira, amelyek magassága és hossza is állítható.

A Hama Diszkó cicás iskolatáska főbb jellemzői

  • Alsó tagozatos kisiskolásoknak ajánlott
  • Rendkívül könnyű
  • Alaposan kipárnázott ergonomikusam formált hátsó rész
  • Párnázott és állítható hosszúságú vállpántok, amelyek nem vágják a vállakat
  • Fényvisszaverő elemek növelik a gyermekek biztonságát rossz látási viszonyok mellett
  • Gumírozott markolat a könnyebb szállításhoz
  • Tágas fő rekes párnázott fenékkel
  • A nehezebb tárgyaknak kialakított, speciális zseb biztosítja az egyenletes súlyelosztást
  • Oldalsó zsebek vizespalackoknak

A Hama Diszkó cicás iskolatáska rendezett belseje

A kisiskolások imádni fogják a Hama iskolatáska jól átlátható belső elrendezését. A tágas fő rekesz alja párnázott. Speciális rekesszel egészítették ki a nehezebb tárgyaknak, például a tankönyveknek, ez garantálja a táska egyenletes súlyelosztását, aminek köszönhetően kényelmesebb hordani. A cipzáras zsebbe A4-es méretű füzetek és könyvek is elférnek. A kisebb rekeszbe kerülhet a tízórai, tolltartó vagy az apróbb iskolai kellékek. Az oldalsó zsebek elég nagyok ahhoz, hogy elférjen bennük a vizespalack. A táska gumibevonatú alja jól tűri a nedvességet és a szennyeződést.

Paraméterek

Használat

Használat Iskolába
Kód:  HRAjd1399
Termékszám:  4047443347589
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15