Oldal frissítése

Hama All Out Blaby Summer Check Green

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Hama All Out Blaby Summer Check Green

Az All Out Blaby iskolatáska tökéletes az olyan gyerekeknek, akik legalább második osztályosok. Rengeteg külső és belső zseb teszi lehetővé, hogy tárold az összes kis tárgyat amire szükséged lehet - kulcsokat, papírokat... A kisgyerekes szülőknek tetszeni fog a kényelmes hátpárnázat, valamint a szintén nagyon kényelmes anyagból készült vállpántok, amik segítségével a hátizsák szorosan a háthoz igazítható a gyermek egészsége érdekében. 

Legfontosabb jellemzők

  • Alsó tagozatos gyermekek számára
  • Állítható párnázott kompressziós pántok, hogy szorosan a háthoz simuljon
  • Nagy zseb a laptop és a papírok számára
  • A4-es mérethez
  • Külső zsebek kisebb tárgyak és italok számára
  • Mellkas- és csípőhevederek, hogy tökéletesen felvegye a test formáját
  • Gumi lábak védik a hátizsák alját a koszosodástól

Az iskolában és a szabadidőben

A táska praktikussága a kis külső zsebekben rejlik, amik kisebb (kulcsok, dokumentumok, pénztárcák) és közepes méretű (aprópénz, uzsonnásdoboz) tárgyak tárolására használhatóak. A zsebeken belül pedig például italos palack tárolható.

A párnázott vállpántok állíthatóak, csakúgy mint a mellkaspánt is. Az iskolatáska hátulja szintén párnázott, és található rajta egy fogantyú is, ami kényelmes cipelést tesz lehetővé. Az ágyékmenti heveder eltávolítható. A táska alján a lábak az erősítő funkció mellett védelmet is nyújtanak, így a nem csak a hátizsákban cipelt tárgyak élveznek védelmet, hanem maga a táska is.

anyaga:
poliészter

tömeg:
900 g

térfogat:
24 l

Külső mélység:
20 cm

Külső szélesség:
29 cm

Külső magasság:
41 cm

 

Paraméterek

Használat

Használat Iskolába
Kód:  HRAif0879
Termékszám:  4047443284327
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10