Oldal frissítése

Hajápoló (60 tabletta)

3,7 3 értékelés
5 490 Ft

Hajápoló (60 tabletta)

A Hajápoló egy egyedülálló étrend-kiegészítő, amely hatékony segítséget nyújt a túlzott hajhullás, a lassú hajnövekedés és a rossz minőségű haj elleni küzdelemben. A Hajápoló gondosan kiválasztott, a haj állapotára komplexen ható összetevők kombinációját tartalmazza.

Összetétel és hatás

A termék aminosavakat tartalmaz, amelyek a keratin, a hajsejtek alapvető építőkövének forrásai. A haj számára a legfontosabbak az olyan aminosavak, mint a metionin és a cisztein, amelyeket a Hajápoló tartalmaz. Szintén kulcsfontosságú a metil-szulfonil-metán tartalma, amely kénforrás, és amelyet hagyományosan a "szépség ásványaként" emlegetnek. A termék B-vitaminokat, például pantoténsavat és biotint is tartalmaz, amelyek fontosak a hajsejtek növekedéséhez és minőségéhez, valamint természetes állapotuk visszaállításához. A Hajápoló megnövelt dózisban tartalmazza a haj és a fejbőr természetes minőségéért, a hajhagymák szilárd rögzítéséért felelős szilícium és cink ásványokat.

•STOP túlzott hajhullás

•STOP lassú hajnövekedés

•STOP törékeny és sprőd haj

Adagolás

Vegyél be be naponta kétszer 1 tablettát, reggel és este. Ajánlott bő folyadékkal bevenni. Az optimális hatás érdekében javasoljuk, hogy legalább 3 hónapig szedd.

Ajánlás: A még kifejezettebb és gyorsabb hatás érdekében, intenzív hajhullás esetén javasoljuk a tabletták, a sampon és a hajdúsító szérum kombinált használatát.

Figyelmeztetés

Ne használd, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy. Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. 3 év alatti gyerekek számára nem ajánlott. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Terhesség és szoptatás ideje alatt történő alkalmazás esetén ajánlott orvoshoz vagy gyógyszerészhez fordulni.

Gyártó: Simply You Pharmaceuticals a. s., Roháčova 188/37, 130 00 Prága 3, Cseh Köztársaság.

Összetétel

Egy tabletta D-t tartalmaz, L-metionin 100 mg MSM (metilszulfonil-metán) 50 mg, cisztin 50 mg, szilícium (szilícium-dioxid) 20 mg, cink (cink-oxid) 10 mg, pantoténsav (B5-vitamin, Kalcium-D-pantotenát) 6 mg, biotin (B7-vitamin) 2 mg. Az adalékanyagok mikrokristályos cellulóz (kötőanyag), magnézium-sztearát (csúszásgátló).

Paraméterek

Tartalmazott hatóanyagok

Tartalmazott hatóanyagok Biotin, Cink

Hatás

Hatás Hajnövekedésre és hajhullás ellen
Támogatott szervek Haj

Rendeltetés

Kinek Felnőtteknek

Forma

Forma Kapszulák

Csomagolás

Tabletták/kapszulák száma 60
Tok Doboz
Darabok száma a csomagban 1 db
Kód:  SIMVLA574
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594059736574
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05