Oldal frissítése

Hail Leatherman stílus PS

Kiegészítők a termékhez

Hail Leatherman stílus PS

Univerzální nástroj s 5 funkcemi pro každého snowboardistu v podobě lehké karabiny z nerez oceli, kterou snadno připevníte například na opasek. Leatherman Hail umí vše, co potřebuješ přímo na svahu. Használjon kaparó eltávolítani a felesleges viasz a bázis, egy csavarhúzót és egy 10 mm-es csavarkulcs állítható a szükséges kötések a fedélzeten, és ott is praktikus nyitó sört. Továbbá, tettem hozzá rovátkák Peck fejhallgató és a kábel, így azok könnyen kap kusza AIS ez vychytaným eszközökkel tegye a zsebébe.

stílus PS

8 más funkciót kap a beágyazott eszközök Leatherman stílus PS, amely kapcsolatban van a Haile egy egység a könnyű hordozhatóság. Miután kivetted Hailu stílus PS nyithat, és azt fogó drót vágó. Továbbá elrejti csipesz, olló kicsi, lapos csavarhúzó, körömreszelő, valamint jégeső van egy integrált sörnyitó és karabinerrel.

Hail stílus PS

integrált eszközökkel

  1. fogó
  2. szigorítása fogó
  3. Fogók kemény huzalok
  4. rugóval
  5. lapos csavarhúzó
  6. csipesz
  7. kaparó
  8. sörnyitó
  9. Karabiner / kiegészítő feszítő zsinórok
  10. köröm
  11. Karabiner / sörnyitó
  12. lapos csavarhúzó
  13. 10 mm-es villáskulcs
Kód:  SPT901
Kiterjesztett garancia: +276 hónap
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15