Oldal frissítése

GymBeam XBEAM Energy Powder 360 g, wild berries

4,3 5 értékelés
11 490 Ft

GymBeam XBEAM Energy Powder 360 g, wild berries

A GymBeam XBEAM Energy Powder Wild Berries egy nagyon jól oldódó, vad bogyós gyümölcs ízű por, amely 21 gondosan kiválasztott összetevőt tartalmaz. Ezeket nem csak az e-sportok világában keresik a játékosok a játékteljesítmény maximalizálása érdekében. A ranglistákon elfoglalt legjobb helyezésért folytatott küzdelem gyakran jár együtt feszültséggel és stresszel. Ezért a készítmény egy nagy adag l-tirozinnal nyit, amely a dopamin és a noradrenalin szintézisének prekurzora. Stresszhormonként ismert, amely felkészíti a szervezetet a stresszre, amellyel minden e-sportolónak szembe kell néznie a kemény versenyek során. 

A legjobb eredmény elérésére való törekvés közben érzett feszültség csökkentésében a kulcsfontosságú játékos képességek élesítése fontos, amit a kislevelű bakopa kivonatának jelenléte fokozhat. Brahmi néven is ismert, és a jelenlévő acetil-l-karnitinnel együtt az egyik legnépszerűbb nootropikum. Ezek olyan anyagok, amelyek javítják a memóriát, a gondolkodást és a koncentrációt, vagyis olyan kulcsfontosságú észleléseket, amelyek bármely online játék menetét eldönthetik. 

A győzelemre törekvés során azt is értékelni fogod, hogy a bakopa, valamint a ashwagandha, a Rhodiola rosea gyökérkivonat és a vörös koreai ginzeng kivonat az adaptogének közé tartozik. Ezek olyan anyagok, amelyek segíthetnek jobban megbirkózni a stresszel, könnyebben alkalmazkodni hozzá, és növelhetik a szervezet ellenálló képességét. Ez segíthet megőrizni a higgadtságot feszült játékhelyzetekben, amelyek befolyásolják az összpontszámot. Legyen szó párbajról a League of Legends-ben, gyors tűzharcról a Call of Duty-ban, izgalmas versenyről az F1-ben vagy gólvadászatról a FIFA-ban.

A készítményt továbbá 150 mg koffein egészíti ki. Ez nagyjából egy dupla eszpresszókávéban lévő mennyiséghez hasonló adag. Ezenkívül a koffein az egyik legnépszerűbb stimuláns, és a taurinnal együtt gyakran szerepel energiaitalokban, hogy késleltesse a fáradtságot és lendületet adjon. Serkenti és élesíti az érzékeid, függetlenül attól, hogy milyen e-sport műfajban játszol. Ugyanakkor a reakciósebességet is befolyásolja, ami lehetővé teszi, hogy döntő csapást mérj. Az l-theanin, amely szintén a nootropikumok közé tartozik, szinergikusan hat a koffeinnel. Jelenléte biztosítja a koffein hatásának fokozatos beindulását, amit az erre a stimulánsra érzékenyebb játékosok értékelhetnek. A hatóanyagok formuláját kiegészíti az kolinbitartarát, amely az l-glicinnel együtt a kognitív funkciókat támogatja. A sport világában ezek döntő fontosságúak lehetnek. 

A már említetteken kívül lényeges például a figyelem vagy a problémaérzékelés és -megoldás képessége. Ezeket a funkciókat nem csak a taktikai vagy RTS játékok rajongói számára értékesek A kolin alapanyag az acetilkolin nevű neurotranszmitter szintéziséhez, amely nélkül az idegrendszer nem tudna megfelelően működni. Ezenkívül az agyban az idegimpulzusok fő továbbítója. Ez hatással van a figyelemre, a memóriára és a mozgáskoordinációra, ami befolyásolhatja a reakciósebességet. Ez az egyik legfontosabb jellemzője a legjobb e-sport játékosoknak. 

A GymBeam XBEAM Energy Powder összetétele azonban a játékosok vitalitását is pozitívan befolyásolja, amihez az egyik legfontosabb esszenciális aminosav, a treonin is hozzájárul. Ezek a szervezet megfelelő működéséhez fontos anyagok. Ezenkívül a B-vitaminok jelenléte javítja az e-sportoló általános egészségi állapotát, a B6, B9 és B12 vitaminok pedig csökkentik a kimerültséget és a fáradtságot. Ezenkívül a B6-vitamin hozzájárul a psziché megfelelő működéséhez, amelyet megviselhetnek a megerőltető versenyek vagy az e-sport edzések. A B12-vitamin pozitív hatással van az energia felszabadulás szempontjából fontos anyagcserére és az immunrendszerre. Optimális működésének köszönhetően semmi sem vonja el a figyelmedet a játékról, így teljes mértékben a teljesítményedre és a ranglisták vezetésére koncentrálhatsz. 

Emellett támogatja a pszichét és az idegrendszert, amely például a mozgások irányításáért felelős, és optimális működése tovább élesítheti a reakcióidat a mérkőzéseken. Nem szabad megfeledkeznünk az inozitol-ról sem, amely az egyik olyan anyag, amelyet a hangulatra gyakorolt hatása miatt keresnek. Végül ez is egyike lehet azoknak a összetevőknek, amelyek egy tökéletes e-sportolót alkotnak.

Valamint a hidratáltság, amelyről gyakran megfeledkezhetsz a hosszú órákon át tartó játék során. Ezt nemcsak az elegendő ivás és a víz segítheti, amelybe a GymBeam XBEAM Energy Powdert kevered, hanem a kálium jelenléte is. Az elektrolitok, azaz a szervezet optimális hidratáltságát befolyásoló anyagok közé tartozik. Ennek elhanyagolása fontos pontokba kerülhet. A kálium azonban önmagában is hozzájárul az izmok megfelelő működéséhez, amely fontos a játékos és a játékvezérlő közötti interakcióban. 

A gamerszékben maradást segíti a  A-vitamin jelenléte is, amely a C-vitaminnal együtt jótékony hatással van az immunrendszerre. Ezenkívül maga az A-vitamin hozzájárul a jó látás fenntartásához is. Ez az, amely a hosszú órákon át tartó játék és e-sport edzés során nagy stressznek van kitéve, ezért a lehető legnagyobb mértékben támogatni kell. Nem szabad megfeledkeznünk a bioperin jelenlétéről sem, amely maximalizálja az összes említett anyag felszívódását. 

A GymBeam XBEAM Energy Powder egy komplexen megalkotott keverék, amely maximalizálja minden játékos képességét és növeli sikereiket a ranglistán akár profi e-sportolóról, akár amatőrről van szó. Nemcsak az online játékosok számára értékes. Hatása az egyjátékos játékok rajongóit is felfrissítheti, akik egy nehéz nap után szeretnék élvezni kedvenc játékukat. Kellemes bónusz a friss íz, amelyet az XBEAM Energy Powder cukor nélkül ér el. Csak keverd össze vízzel és kezdődhet is a játék.

GymBeam XBEAM Energy Powder és előnyei:

  • 21 hatóanyagot tartalmazó por
  • A készítményben 4 adaptogén is található
  • Kifejezetten a játékteljesítmény támogatására tervezték
  • 5 nootropikumot tartalmaz a memória, a gondolkodás és a koncentráció támogatására
  • Friss íze és kiváló oldhatósága van
  • Cukrot nem tartalmaz 
  • Segíthet a stressz leküzdésében és a mentális ellenálló képesség növelésében
  • 150 mg koffeint tartalmaz adagonként 
  • Hozzájárul a kimerültség és a fáradtság csökkentéséhez
  • Pozitív hatással van az immunrendszerre
  • Támogatja a pszichét és az idegrendszert
  • Javíthatja a reakciósebességet bármilyen játékban 
  • Támogatja az energia anyagcserét
  • A hivatásos e-sportolók és az amatőrök által értékelt
  • Minden játék során élesítheti az érzékeket

Javasolt adagolás: 
Keverj össze 1 adagolókanálnyit (9 g) 300-500 ml vízzel. Idd meg játék előtt vagy közben. 

Figyelmeztetés:  
Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. Magas koffeintartalom (150 mg/adag). A termék nem ajánlott gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten tárold.Védd a fagytól és a közvetlen napfénytől. 

Összetétel

Púder

Paraméterek

Hatás

Hatás Memória és koncentráció
Támogatott szervek Agy

Rendeltetés

Kinek Felnőtteknek

Forma

Forma Finom por
Kód:  SPTgym425
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8586022218606
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15