Oldal frissítése

GymBeam XBEAM Energy Caps, 60 caps

3,0 1 értékelés
9 390 Ft

GymBeam XBEAM Energy Caps, 60 caps

A GymBeam XBEAM Energy Caps funkcionális kapszula, amely 13 gondosan kiválasztott anyagot tartalmaz. Ezeket nem csak az e-sportok világában keresik a játékosok, hogy maximalizálják a játékteljesítményüket. A készítmény a brahmi néven is ismert kislevelű bakopa kivonatával nyit, amely a jelen lévő acetil-l-karnitinnel együtt a nootróp szerek közé tartozik. Ezek az anyagok javítják a memóriát, a gondolkodást és a koncentrációt, vagyis olyan kulcsfontosságú észleléseket, amelyek bármely online játék menetét eldönthetik. A győzelemre való törekvés során azt is értékelni fogod, hogy a bakopa és a benne található ashwagandha, valamint és a csipkebogyó gyökerének kivonata (Rhodiola rosea) az adaptogének közé tartozik, amely anyagok segíthetnek jobban megbirkózni a stresszel, könnyebben alkalmazkodni hozzá, és így növelni a szervezet ellenálló képességét. Ez segíthet megőrizni a higgadtságot feszült játékhelyzetekben, amely befolyásolja az összpontszámot. Legyen szó párbajról a League of Legends-ben, gyors tűzharcról a Call of Duty-ban, izgalmas versenyről az F1-ben vagy gólvadászatról a FIFA-ban. 

A készítmény tartalmaz továbbá 100 mg koffeintEz körülbelül akkora adag, amely felülmúlja egy klasszikus eszpresszó kávéban lévőt. Emellett a koffein az egyik legnépszerűbb stimuláns, és az e-sport műfajától függetlenül serkenti vagy élesíti az érzékeket. Ugyanakkor a reakciósebességet is befolyásolja, ami lehetővé teszi, hogy döntő csapást mérj. Az l-theanin, amely szintén a nootropikumok közé tartozik, szinergikusan hat a koffeinnel. Jelenléte biztosítja a koffein hatásának fokozatos megjelenését, amit az erre a stimulánsra érzékenyebb játékosok értékelhetnek. A hatóanyagok hatékony formuláját kiegészíti a foszfatidilszerin, amelyet a kognitív funkciók támogatására használnak, ami a sport világában kulcsfontosságú lehet.

A már említetteken kívül ide tartozik például a figyelem vagy a problémaérzékelés és -megoldás képessége. Ezeket a funkciókat nem csak a taktikai vagy RTS játékok rajongói fogják értékelni. A foszfatidilszerin továbbá az idegsejtmembránok egyik legfontosabb szerkezeti eleme, amely részt vesz a jeltovábbításban az egész szervezetben. Ezeknek az átviteleknek a minősége és sebessége befolyásolja a fent említett reakciósebességet, amely a legjobb e-sport játékosok egyik fontos jellemzője. Nem szabad megfeledkeznünk a citicolin jelenlétéről, amely a kolin egyik kiváló forrása. Fontos szerepet játszik az acetilkolin nevű neurotranszmitterszintézisében, amely fontos az optimális agyműködéshez, beleértve a koncentrációt vagy a memóriaképzést. Ez nemcsak abban segít, hogy a játék minden pillanatában koncentrált maradj, hanem abban is, hogy jobban emlékezz a hibáidra, amelyekből aztán tanulhatsz, és finomíthatod a játékstílusodat. 

Az XBEAM Energy Caps összetétele azonban a játékosok vitalitására is jó hatással van, amihez hozzájárulhat az áfonya kivonat. Antociánokat tartalmaz, amelyek a látásra potenciálisan ható erős antioxidánsok közé tartoznak. A látás a hosszú játékidő alatt gyakran nagy stressznek van kitéve, ezért különleges támogatást kell nyújtani neki. Ezenkívül az áfonyakivonatot a Ginkgo biloba-val együtt kiemelkedik  a flavonoidoknak nevezett hatóanyag tartalomban, amelyek a leghatékonyabb természetes antioxidánsok közé tartoznak. Képesek felvenni a harcot a káros szabad gyökökkel, amelyek megtámadhatják és károsíthatják a sejteket. Ezenkívül a B3- és B12-vitamin jelenléte javítja az e-sportoló általános egészségi állapotát, ami csökkenti a kimerültséget és a fáradtságot. 

A B12-vitamin továbbá pozitív hatással van az energiafelszabadulás szempontjából fontos anyagcserére és az immunrendszerre. Optimális működésének köszönhetően semmi sem vonja el a figyelmedet a játékról, így teljes mértékben a teljesítményedre és a ranglistavezetésre koncentrálhatsz. Emellett támogatja a pszichét és az idegrendszert, amely például a mozgások irányításáért felelős, és optimális működése tovább élesítheti a reakcióidat a versenyeken. Nem szabad megfeledkeznünk a bioperin jelenlétéről sem, amely maximalizálja az összes anyag felszívódását. 

A GymBeam XBEAM Energy Caps tehát egy komplexen tervezett kapszula, amelyek célja, hogy maximálisan támogassa az egyes játékosok képességeit és ezáltal növelje sikereiket a ranglistán. Legyen szó akár profi e-sportolóról, akár amatőrről. A kapszula könnyen bevehető és megfelelő vegánok számára is. Nemcsak az online játékosok tudják értékelni. Hatása az egyjátékos játékok kedvelőit is felfrissíti, akik egy nehéz nap után szeretnék élvezni kedvenc játékukat. 

GymBeam  XBEAM Energy Caps és előnyei:

  • 13 hatóanyagot tartalmazó kapszula
  • A készítmény 2 adaptogént is tartalmaz 
  • Kifejezetten a játékteljesítmény támogatására lett tervezve
  • 7 nootropikumot tartalmaz a memória, a gondolkodás és a koncentráció támogatására
  • Hozzájárul a pszichológiai ellenálló képességhez és a stressz jobb kezeléséhez
  • Adagonként 100 mg koffeint tartalmaz 
  • Hozzájárul a kimerültség és a fáradtság csökkentéséhez
  • Pozitív hatással van az immunrendszerre
  • Támogatja a pszichét és az idegrendszert
  • Bármilyen játékban javíthatja a reakciósebességet 
  • Támogatja az energia anyagcserét
  • A hivatásos e-sportolók és az amatőrök által elismert
  • Minden játék során élesítheti az érzékeket

Javasolt adagolás: 
Vegyél be 2 kapszulát játék előtt vagy közben. 

Figyelmeztetés:  
Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. Koffeint tartalmaz (napi adagonként 100 mg). A termék nem ajánlott gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Száraz, közvetlen napfénytől védett helyen,szobahőmérsékleten tárold. 

Összetétel

Bacopa kivonat (Bacopa monnieri) (levél) (55% bacosidok), acetil-L-karnitin, Ashwagandha (Withania somnifera) gyökérkivonat (5% vitanolidok), L-theanin, foszfatidil-szerin 70%, vízmentes koffein, Rhodiola rosea gyökér kivonat (3% rosavin), citikolin (CDP-kolin), Áfonya (Vaccinium myrtillus) kivonat (25% antociánok), térfogatnövelő anyag (mikrokristályos cellulóz), csomósodásgátló (magnézium-sztearát), B3-vitamin (niacinamid), Ginkgo biloba kivonat 10:1, BioPerine, B12-vitamin (cianokobalamin), hipromellóz kapszula.

Paraméterek

Rendeltetés

Kinek Felnőtteknek

Forma

Forma Kapszula
Kód:  SPTgym424
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8586022219221
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10