Oldal frissítése

GymBeam TMG - trimetil-glicin 90 kapszula

5 1 értékelés
2 590 Ft

GymBeam TMG - trimetil-glicin 90 kapszula

TMG - trimetilglicin bétain néven is ismert. Ez a kolin aktív metabolitja, amely a nootropikumok közé tartozik. A koncentráció és a szellemi teljesítmény javítására használják. A betain természetesen megtalálható a céklában is. Leggyakrabban a teljesítmény javulásával jár együtt. Összefügghet a laktátszint növekedését tompító lehetséges hatásával. Népszerű mind az erő-, mind az állóképességi sportolók körében.

Az TMG metil-donorként is működik. Képes metilcsoportot adni a cisztein metioninná történő redukciójához. Fontos aminosav, amely megtalálható a porcokban, a körmökben és a hajban. Rendkívül népszerű azok körében, akik gondoskodni szeretnének a mozgásszervrendszerükről. Hasonlóképpen, a TMG segíthet az S-adenozil-metionin (SAM-e) szintjének növelésében, amely vegyület szerepet játszhat az ízületek egészségében. Ez az egyik módja annak, hogy a TMG segíthet a jobb teljesítményben. A betain hozzájárul a sejtek hidratálásához is.

Ha maximálisan szeretnéd növelni a sportteljesítményedet, vagy izomzatodat szeretnéd támogatni, a TMG - Trimethylglycine remek választás. Ráadásul nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, így a növényi étrendet előnyben részesítő sportolók számára is alkalmas.

TMG - Trimetilglicin és előnyei:

  • a kolin aktív metabolitja, amely a nootropikumok közé tartozik
  • más néven betain
  • természetes módon fordul elő a céklában
  • a teljesítményre gyakorolt pozitív hatással jár
  • segítségedre lehet a mozgásszervi egészség fenntartásában
  • ideális sportolók és aktív emberek számára
  • praktikus kapszula formában kapható
  • vegán termék

A hatóanyagok tartalma 3 kapszulában:
Trimetilglicin1800 mg

Ajánlott adagolás:
Vegyél be 3 darab kapszulát edzés előtt.

Figyelmeztetés:
Étrend-kiegészítő. Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. A termék nem ajánlott gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Száraz, közvetlen napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten tárold.
Allergének:Nyomokban glutént, szóját és tejet tartalmazhat.

Összetétel

Trimetilglicin (bétain), maltodextrin, csomósodásgátló anyagok (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid), hipromellóz kapszula.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vegán

Forma

Forma Kapszula

Csomagolás

Tabletták/kapszulák száma 90
Tok Tárolóedény

Tartalmazott hatóanyagok

Tartalmazott hatóanyagok TMG

Hatás

Hatás Memória és koncentráció, Jobb sportteljesítményért
Támogatott szervek Agy

Rendeltetés

Kinek Felnőtteknek
Gyermekek, idősebbek mint 18 éves kortól (216 hónapos kortól)
Kód:  SPTgym533
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8586022218996
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15