Oldal frissítése

GymBeam Q10-Koenzim, 60 kapszula

4,8 5 értékelés
3 090 Ft

GymBeam Q10-Koenzim, 60 kapszula

A Q10 koenzim egy olyan molekula, amely megtalálható a szervezetünkben, és képesek vagyunk magunk is előállítani. A sejtek részét képezi, ahol fontos szerepet játszik, segíti a mitokondriumokat az energiatermelésben. A koenzim termelése a kor előrehaladtával csökken, ezért gondoskodni kell az elegendő bevitelről. Ezenkívül a készítmény E-vitamint is tartalmaz, amely hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A Q10 koenzim egy a szervezetünk által termelt olyan molekula, amely számos sejtben megtalálható. Fontos funkciója van a szervezetben, mivel segíti a mitokondriumokat az energiatermelésben. Részt vesz az adenozin-trifoszfát (ATP) képződésében, amely fontos szerepet játszik a sejtek energiaátvitelében. A szervezetben az antioxidáns rendszer része, így küzd az oxidatív stressz és a szabad gyökök ellen. Ezenkívül az E-vitamin segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől.

A Q10 koenzim természetes termelése az életkor előrehaladtával csökken. Ilyenkor fontos, hogy bevitellel pótoljuk az étrend vagy táplálékkiegészítők segítségével. Jelenleg vizsgálják a szívre, a bőrre vagy a sportteljesítményre gyakorolt lehetséges hatásait. Ezért a Q10 koenzim bevitelére azok az emberek összpontosítanak, akik a bőr minőségének és teljesítményének javítására törekednek, vagy az általános egészséget és vitalitást szeretnék fokozni.  

A koenzim Q10 és előnyei:

  • Az energiatermelésben részt vevő sejtmolekula
  • E-vitaminnal dúsított
  • Segít az oxidatív stressz és a szabad gyökök elleni küzdelemben
  • Népszerű a bőr és a sportteljesítmény javítására törekvők körében
  • Főleg azok használják, akik szeretnék elősegíteni az általános egészséget és vitalitást
  • Praktikus kapszula formájában kapható

Hatóanyag-tartalom 1 kapszulában:Q10 koenzim 60 mg
E-vitamin 35 mg 291,6 %*
*Referencia-bevitel egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)

Javasolt adagolás:Naponta 1 kapszula

Figyelmeztetés:Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. A termék nem gyermekeknek készült. Terhes és szoptató nőknek a termék használata esetén konzultálniuk kell orvosukkal. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Száraz helyen, 25°C alatti hőmérsékleten tárold. Óvd a fagyos hőmérséklettől és a közvetlen napfénytől.

Összetétel

Napraforgóolaj, Q10 koenzim, E-vitamin (DL-alfa-tokoferil-acetát), zselatin kapszula (zselatin, glicerin, víz, vörös vas-oxid, sárga vas-oxid).

Paraméterek

Tartalmazott hatóanyagok

Tartalmazott hatóanyagok Q10 koenzim

Hatás

Hatás Fáradtság és kimerültség esetén, A szervezet méregtelenítéséhez
Támogatott szervek Szív, Bőr

Rendeltetés

Kinek Felnőtteknek
Gyermekek, idősebbek mint 18 éves kortól (216 hónapos kortól)

Forma

Forma Kapszula

Csomagolás

Tabletták/kapszulák száma 60
Tömeg 70 g
Tok Tárolóedény

Tárolási hőmérséklet

Max. tárolási hőmérséklet 25 °C
Kód:  SPTgym518
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8588006751475
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15