Oldal frissítése

GymBeam Protein Just Whey 2000 g, white chocolate coconut

4,6 294 értékelés
Leárazás -9 %
16 190 Ft 17 790 Ft

GymBeam Protein Just Whey 2000 g, white chocolate coconut

Több összetevőből álló tejsavófehérje magas fehérjetartalommal

A GymBeam Protein Just Whey minden sportolónak készült, aki edzés után és a nap folyamán bármikor gondoskodni szeretne a megfelelő fehérjebevitelről. 75%-os fehérjetartalmú tejsavófehérje-koncentrátumból áll, amely legelőn tartott tehenek által termelt tehéntejből származik. A GymBeam Protein Just Whey 22,5 g fehérjét tartalmaz 30 g-ban. Összetevői között szerepel a kalcium, kálium, foszfor, nátrium, B6- és E-vitamin, DigeZyme emésztőenzimek, a bromelain enzim, valamint számos aminosav, mint az izoleucin, leucin, prolin, szerin, valin, hisztidin, glicin vagy arginin. Kiemelkedik könnyű elkészíthetőségével és remek ízével, amelynek köszönhetően bátran hozzáadhatod ételekhez, hogy a szükséges fehérjével gazdagítsd azokat. Valódi kakaóval ízesített és steviával édesített. A GymBeam Protein Just Whey fehér csokoládé és kókusz ízű.

A GymBeam Protein Just Whey legfontosabb jellemzői

  • Több összetevőből álló tejsavófehérje fehér csokoládé és kókusz ízesítéssel
  • 74,8% fehérje
  • A GymBeam Protein az összes esszenciális aminosavat tartalmazza, beleértve a BCAA-t is
  • Alkalmas sportolók és más aktív egyének számára
  • 30 grammjában 22,5 g fehérjét tartalmaz
  • Kalciumot, káliumot, foszfort, nátriumot, B6- és E-vitamint, valamint DigeZyme emésztőenzimeket tartalmaz
  • Összetétele számos aminosavat tartalmaz
  • Elősegíti az izmok növekedését és védelmét
  • Könnyen elkészíthető
  • Válogatott vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaz éstámogatja az izomműködést és hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához
  • A csomag 2 kg fehérjét tartalmaz

A fehérje a fogyást is elősegíti

Egyáltalán nem igaz, hogy a fehérje csak azoknak való, akik izomtömeget akarnak építeni. A GymBeam Just Whey Protein a fogyás során is használható, mivel a fehérje megvédi az izmokat az energiaégetéstől. Ezenkívül a GymBeam Protein Just Whey fehérje teltségérzetet okoz, és csökkenti az édesség utáni sóvárgást. Egy adag GymBeam fehérje mindössze 1,7 g zsírt és 1,8 g cukrot tartalmaz, ezért is van helye a fogyókúrás étrendben. A GymBeam Protein Just Whey mindazoknak szól, akiknek fokozott fehérjebevitelre van szükségük, azaz az aktív sportolóknak, a sérülésből lábadozóknak vagy akár az idősebbeknek.

A GymBeam tiszteletben tartja a természetet

A több összetevőből álló tejsavófehérjét kizárólag szabad tartású, füves takarmányozású tehenek tejéből állítják elő. Ez az oka annak is, hogy a tej tápanyagprofilja valamivel kedvezőbb, mint a keveréktáppal etetett tehenek tejének. A GymBeam Just Whey fehérje a benne lévő tápanyagok legjobb emészthetősége és hasznosulása érdekében ananász bromelain enzimet és DigeZyme emésztőenzim-komplexet tartalmaz, amely segíti a benne lévő fehérjék, tejcukor (laktóz) és zsírok emésztését.

A GymBeam Just Whey protein gondosan válogatott összetevőkkel rendelkezik

A GymBeam Just Whey protein úgy lett összeállítva, hogy tartalmazzon mindent, amely az általános egészséghez szükséges. Magas fehérjetartalma mellett vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz. A B6-vitamin például a hormonális aktivitás szabályozásának támogatására szolgál, amely különösen fontos az optimális sportteljesítmény biztosításához. A GymBeam Just Whey fehérjepor segít csökkenteni a fáradtság és a kimerültség szintjét. A benne található magnézium a normál izomműködés és a fehérjeszintézis fenntartását szolgálja. A cink szintén lényeges összetevő, amely támogatja a vér egészséges tesztoszteronszintjének fenntartását.

A GymBeam Protein Just Whey elkészítése és adagolása

1 adag elkészítéséhez keverj el 1 adagolókanál (30 g) fehérjét 200-250 ml vízben, és fogyaszd el.

A GymBeam Just Whey protein tápértékadatai

  • Energia: 480,3 kJ / 113,2 kcal
  • Zsírok: 1,7 g
    - ebből telített zsírsavak: 1,2 g
  • Szénhidrátok: 2 g
    - ebből cukrok: 1,8 g
  • Fehérjék: 22,5 g
  • Só: - g

Az értékek 30 g fehérjére vonatkoznak.

Figyelmeztetés

Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. A GymBeam Protein Just Whey nem a változatos és kiegyensúlyozott étrend helyettesítésére szolgál. A termék nem ajánlott gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Kisgyermekek elől elzárva tartandó.

Mivel a jelenlegi uniós jogszabályok nem teszik lehetővé, hogy a termék előnyeiről a fentieknél részletesebb leírást adjunk, éppen ezért javasoljuk, hogy tanulmányozd a szakirodalmat és a weboldalakat. Mindkét forrás bőséges információval szolgál a termékben található hatóanyagokról.

Tárolás

Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten tárold. Óvd a fagyos hőmérséklettől és a közvetlen napfénytől.

Összetétel

Szárított tejsavófehérje koncentrátum, tejsavófehérje izolátum por, tejsavófehérje-hidrolizátum por, zsírmentes kakaó, aroma, ásványi anyagok keveréke, vitaminok keveréke, DigeZyme - emésztőenzimek keveréke, édesítőszerek (szukralóz, szteviol-glikozidok).

Paraméterek

Fehérje típusa

Típus Savó
Fajta többkomponensű

Fehérjetartalom

A gyártó által megadott fehérjetartalom 75 %

Adagok száma

Adagok száma 66

Tömeg

Tömeg 2 000 g

Íz

Íz Fehér csokoládé

Tápérték 100 g-ra

Kalória 100 grammban 382,65 kcal (1 602,07 kJ)

Összetevők 100 g-ra

Fehérje 74,9 g
Szénhidrátok 6,6 g
Cukrok 5,2 g
Zsírok 5,6 g
Telített zsírsavak 3,3 g
Rost 0 g
0 g
Kód:  SPTgym035
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8588007709451
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20