Oldal frissítése

GymBeam Multivitamin Vitality complex, 60 tabletta

4,7 55 értékelés
2 490 Ft

GymBeam Multivitamin Vitality complex, 60 tabletta

A GymBeam Multivitamin Vitality complex ásványi anyagok, vitaminok és antioxidánsok összessége, amely minden sportoló napi szükségletét fedezi. A tabletta C-, E- és B-vitaminok optimális adagjából áll. Ezenkívül más hatóanyagokat is tartalmaz, mint a ginkgo biloba, vagy ásványi anyagok, mint a cink, szilícium, króm, vas és magnézium. C-, E- és B-vitamin tartalmának köszönhetően biztosítja az immunrendszer megfelelő működését, és csökkenti a fáradtság és kimerültség érzését.

Hatóanyagok:

  • A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, az erek, a bőr és az íny megfelelő működéséhez, valamint a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
  • A B-vitaminok segítenek az egészséges látás és bőr fenntartásában.
  • A jótékony elektrolitok, mint a magnézium és a cink, biztosítják a megfelelő anyagcserét, ami fontos az energiatermeléshez. Ezenkívül a cink hozzájárul a termékenységhez, a megfelelő reproduktív funkciókhoz, valamint az egészséges csontokhoz, hajhoz és körmökhöz.
  • A magnézium pedig gondoskodik a psziché és az izmok megfelelő működéséről.
  • A króm jelenléte biztosítja a normál vércukorszint fenntartását.
  • A tabletta más aktív összetevőket is tartalmaz, mint például ginkgo biloba kivonatot vagy Q10 koenzimet.

A GymBeam Multivitamin Vitality complex és előnyei:

  • Fedezi az optimális napi vitamin- és ásványianyag-mennyiséget.
  • 11 vitamint tartalmaz
  • 5 fontos ásványi anyag található benne
  • További aktív összetevőkkel gazdagítva
  • Erősíti az immunrendszert
  • Segít a fáradtság és a stressz leküzdésében
  • Támogatja a körmök, a haj, a fogak és a bőr egészségét
  • Növeli az energiaszintet
  • Védi a sejteket az oxidatív stresszel szemben

Javasolt adagolás:
Vegyél be naponta 2 tablettát.

Figyelmeztetés:
Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. A termék nem ajánlott gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten tárold. Védd a fagytól és a közvetlen napfénytől. A tablettákban található vitaminok és ásványi anyagok érzékenyek a nedvességre, ami megváltoztathatja a megjelenésüket (foltok, sötét pettyek). A vitaminok minőségét nem befolyásolja a színváltozás.

Összetétel

C-vitamin (L-aszkorbinsav), magnézium-oxid, cink-glükonát, térfogatnövelő anyag (mikrokristályos cellulóz), a lószerszám (Equisetum arvense) kivonata, szelén élesztő, kolin-bitartarát, hesperidin, E-vitamin (D-alfa-tokoferil-acetát), csipkebogyópor (Rosa canina), Echinacea kivonat (Echinacea purpurea), alfa-liponsav, csomósodásgátló (magnézium-sztearát), Ginkgo biloba kivonat (Ginkgo biloba), DigeZyme® (alfa-amiláz, proteáz, laktáz, lipáz, celluláz) B3-vitamin (nikotinamid), vas-fumarát, B5-vitamin (pantoténsav), Q10 koenzim, B7-vitamin (D-biotin), B6 vitamin (piridoxin-hidroklorid), B2-vitamin (riboflavin), króm-pikolinát, B1-vitamin (tiamin-mononitrát), B12-vitamin (cianokobalamin), B9-vitamin (pteroilmonoglutaminsav).

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vegán

Tárolási hőmérséklet

Max. tárolási hőmérséklet 25 °C

Hatás

Hatás Immunerősítésre, Fáradtság és kimerültség esetén, Szívre és vérnyomásra

Rendeltetés

Kinek Felnőtteknek

Forma

Forma Tabletta

Csomagolás

Tabletták/kapszulák száma 60
Tok Tárolóedény

Típus

Típus Vitaminok

Vitaminok

Vitamin típusa Multivitamin

Ásványi anyagok

Ásvány típusa Multiminerális
Kód:  SPTgym339
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8588006139860
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05