Oldal frissítése

GymBeam Máriatövis, 120 kapszula

4,8 22 értékelés
3 590 Ft

GymBeam Máriatövis, 120 kapszula

A máriatövis (angolul Milk Thistle vagy latinul Silybum marianum) ezüsttövis vagy tejoltó galaj néven is ismert, a Földközi-tenger vidékén őshonos gyógynövény. Főleg a máj és az epehólyag megbetegedésének kezelésére alkalmazzák, gyógyító hatását a Silymarin nevű anyagnak köszönheti. Ez flavonolignánok - szilibinin, szilidianin, szilikrisztin és izoszilibinin - keverékét tartalmazza, és legfontosabb funkciója a májsejteket védő hatása. Ezenkívül számos telítetlen zsírsavat (főleg linolsavat és olajsavat), fehérjéket, aminosavakat, ként, E-vitamint, flavonoidokat és illóolajokat tartalmaz. A GymBeam Máriatövis táplálék-kiegészítő csomagjában 120 kapszula található.

A máriatövis támogatja az immunrendszert, de a legismertebb és legfontosabb hatása kétségtelenül a máj támogatása - tisztítja a májat, segít a májbetegségek (például a zsírmáj) esetén, védi a májat a gyógyszerek hosszú távú használata során, és regenerálja a májszövetet. A lép és az epehólyag megbetegedése esetén is használják, elősegíti az epetermelést. A máriatövisnek erős szabályozó funkciója van - optimalizálja a vér koleszterin- és cukorszintjét. A szívre is hat, és jótékony hatással van az erek és vénák védelmére, valamint az idegrendszerre (például migrén, szédülés és fejfájás esetén). Emésztési problémák esetén is pozitív hatással van, gyorsítja az emésztést, javítja a kiválasztás rendszerességét és tisztítja az emésztőrendszert, ami magas rosttartalmának köszönhető.

A máriatövis és előnyei:

  • szilimarint tartalmaz
  • támogatja a máj egészségét, védi és fenntartja a normál májműködést
  • regenerálja a májsejteket
  • támogatja az epehólyag egészséges működését
  • optimalizálja a vér koleszterin- és cukorszintjét
  • kiváló kiegészítő a gyógyszerek hosszabb távú használatához
  • elősegíti az emésztést
  • segít fenntartani a normális étvágyat
  • pozitív hatással van a bőrre
  • megelőzésre is alkalmas

Javasolt adagolás:
Vegyél be naponta 1-2 kapszulát.

Hatóanyagok 1 kapszulában / % RPH*:
Máriatövis - 250 mg / nem írják elő
*napi referencia-beviteli érték

Figyelmeztetés:
Táplálék-kiegészítő. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten tárold. Védd a fagytól és a közvetlen napfénytől. Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Kisgyermekek elől elzárva tárolandó. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. Ne lépd túl az ajánlott napi adagot.

Összetétel

Máriatövis, térfogatnövelő anyag (mikrokristályos cellulóz), csomósodásgátló (kalcium-foszfát, magnézium-sztearát), kapszula (zselatin).

Paraméterek

Tárolási hőmérséklet

Max. tárolási hőmérséklet 25 °C

Tartalmazott hatóanyagok

Tartalmazott hatóanyagok Máriatövis

Hatás

Hatás Antioxidáns
Támogatott szervek Szív, Máj és epe

Rendeltetés

Kinek Felnőtteknek

Forma

Forma Kapszula

Csomagolás

Tabletták/kapszulák száma 120
Tok Tárolóedény
Kód:  SPTgym367
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8588007130088
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10