Oldal frissítése

GymBeam Magnesium Shot 60 ml, citrom

5 9 értékelés
390 Ft

GymBeam Magnesium Shot 60 ml, citrom

A Magnesium Shot egy praktikus fiola, amely 375 mg magnéziumot és 1,4 mg B6-vitamint tartalmaz. A magnézium az emberi egészség számára fontos ásványi anyag, mivel segít a fáradtság és a kimerültség csökkentésében, valamint az izmok működésében és az egészséges csontok és fogak megőrzésében. fogyasztásával támogatod az idegrendszer és a psziché működését, valamint a fehérjeszintézist és az elektrolitok egyensúlyát. A B6-vitamin ugyanilyen fontos összetevő, amely támogatja a fehérjék- és a homocisztein anyagcseréjét. Ezenkívül hozzájárul az immunitás, az idegrendszer optimális működéséhez vagy a vörösvértestek képződéséhez. Továbbá a B6-vitamin elősegíti a fáradtság és a kimerültség csökkentését, és hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához. A Magnesium Shot egy kiváló kiegészítő, amely az egészségre gyakorolt előnyeivel kelti fel a figyelmedet, és az íze is nagyszerű! A GymBeam Magnesium Shot narancs ízesítésű.

A Magnesium Shot és előnyei:

  • 375 mg magnéziumot és 1,4 mg B6-vitamint tartalmaz fiolánként
  • elősegíti a fehérjeszintézist
  • erősíti az immunrendszert és az idegrendszert
  • segít csökkenteni a fáradtságot és a kimerültséget
  • segíti az izmok működését
  • fenntartja a csontok és a fogak egészségét
  • hasznos a vörösvértestek előállításához
  • praktikus fiolák formájában

Adagolás:
Vegyél be naponta egy fiolát (60 ml).

A hatóanyagok 1 fiolában / RHP*:
Magnézium - 375 mg / 100 %
B6-vitamin - 1,4 mg / 100%
*napi referencia-beviteli érték

Figyelmeztetés:
A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. Hűvös, száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten tárold. Gyermekek, terhes és szoptató nők számára nem alkalmas. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Ne lépd túl az ajánlott napi adagot.

Összetétel

tisztított víz, magnézium-citrát, magnézium-diglicinát, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, aroma, tartósítószer: szorbinsav, édesítőszerek: aceszulfám K, szukralóz, piridoxin-hidroklorid, színezék: béta-karotin

Paraméterek

Forma

Forma Folyadék

Csomagolás

Űrtartalom 60 ml

Rendeltetés

Kinek Felnőtteknek

Típus

Típus Ásványi anyagok

Ásványi anyagok

Ásvány típusa Magnézium
Magnézium formája Citrát
Kód:  SPTgym334
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8586022210525
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20