Oldal frissítése

GymBeam Liposzómális C-vitamin, 60 kapszula

4,8 6 értékelés
6 490 Ft

GymBeam Liposzómális C-vitamin, 60 kapszula

A liposzómális C-vitamin 500 mg legjobban felszívódó C-vitamint tartalmaz egy adagban. Kapszula formában van, és a természetáltal inspirált, úttörő LipoCellTech™ gyártási technológiának köszönhetően a szervezetben az eddig ismert legjobb felszívódástés hasznosulást biztosítja.

C-vitamin

A liposzómás formának köszönhetően a C-vitamin védve van a lebomlástól az emésztőrendszeren áthaladás során, így a C-vitaminmaximális mennyiségben jut el a célsejtekhez. A liposzóma lipidtermészetéből adódóan tápanyaggá, sejtek építőanyagávávagy sejtek alkotórészévé válik. A liposzómás formában lévő mikrotápanyagok akár 20-szor jobban felszívódnak, mint aszéles körben elérhető formák. kiegészítők. A C-vitamin kulcsszerepet játszik a szervezetben zajló biokémiai folyamatokszéles skálájában, hozzájárul az optimális immunitáshoz, a mentális működéshez, és segít csökkenteni a fáradtságot ésa kimerültséget. A vérszegénységben szenvedők számára is fontos, mivel a C-vitamin növeli a vas felszívódását. Optimálisbevitele a normál és egészséges bőrhöz is szükséges, csontok, porcok vagy fogak. Fontos antioxidáns is, amely megvédia sejteket a szabad gyökök okozta oxidatív stressztől. A C-vitamin egyszerűen olyan fontos tápanyag, hogy a szervezetünknem képes saját maga előállítani, ezért a külső forrásokból történő optimális bevitelre kell összpontosítanunk. LiposzómálisC-vitamin az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően A LipoCellTech™ a C-vitamin eddigi legjobban felszívódóformáját nyújtja, amit minden olyan ember értékelni fog, aki a maximális felszívódást, hatékonyságot és tisztaságot várjael a táplálékkiegészítőktől, felesleges ballasztanyagok nélkül.

A C-vitamin előnyei

Liposzómális C-vitamin és előnyei:
- C-vitamin liposzómás formában, kapszulában- 500 mg C-vitamint tartalmaz adagonként- a C-vitamin legjobban felszívódó és legjobban hasznosítható formája.- több mint 95 %-os felszívódási arányt ér el- az egyedülálló LipoCellTech™ technológiával készül.- segít csökkenteni a fáradtság és a kimerültség szintjét-fontos a szervezet optimális immunitásához


Összetétel

C-vitamin (L-aszkorbinsav), LipoCellTech™ liposzómás keverék: palmitin- és olajsavas foszfolipidek, térfogatnövelő anyag (mikrokristályos cellulóz), hipromellóz kapszula, csomósodást gátló anyag (magnézium-sztearát). V jedné kapsli: C-vitamin 250 mg (a beviteli referenciaérték 312,5%-a), LipoCellTech™ liposzómás keverék 214 mg.

Paraméterek

Hatás

Hatás Immunerősítésre, Fáradtság és kimerültség esetén
Támogatott szervek Csontok, Ízületek

Rendeltetés

Kinek Felnőtteknek

Forma

Forma Kapszula
Hatóanyag mennyisége (mg) 250 mg (250 000 μg)
INBÉ % (irányadó napi beviteli érték) 312,5 %

Csomagolás

Tabletták/kapszulák száma 60
Tok Tárolóedény

Tárolási hőmérséklet

Max. tárolási hőmérséklet 25 °C

Típus

Típus Vitaminok
Kiegészítő formája Liposzomális

Vitaminok

Vitamin típusa C-vitamin
C-vitamin (L-aszkorbinsav), LipoCellTech™ liposzómás keverék: palmitin- és olajsavas foszfolipidek, térfogatnövelő anyag (mikrokristályos cellulóz), hipromellóz kapszula, csomósodást gátló anyag (magnézium-sztearát). V jedné kapsli: C-vitamin 250 mg (a beviteli referenciaérték 312,5%-a), LipoCellTech™ liposzómás keverék 214 mg. '>
Kód:  SPTgym191
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8586022212444
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20