Oldal frissítése

GymBeam L-karnozin, 60 kapszula

4,8 4 értékelés
8 590 Ft

GymBeam L-karnozin, 60 kapszula

Az L-karnozin egy dipeptid, amely két aminosavból áll. Ezek konkrétan a béta-alanin és a hisztidin. A szervezetben pufferként működik, hogy csökkentse a tejsav felhalmozódását az izmokban. Ez csökkentheti az izomfáradtságot és meghosszabbíthatja a sportteljesítményt. Ez a tulajdonság teszi tökéletessé az erő- és állóképességi sportolók számára.

Az L-karnozin a szervezet saját peptidje, amely két aminosavból áll. Ezek konkrétan a hisztidin és a béta-alanin. Ezeket gyakran kifejezetten a karnozintermelés növelésére használják. Mind az állóképességi, mind az erőnléti sportolók hasznát vehetik. Megtalálható például az agyban, a szívben, az emésztőrendszerben és a csontvázban. Az izmokban ezután egyfajta "tisztítószerként" működik. Funkciója az az izom elsavasodásának és a tejsav felhalmozódásának csökkentése. Ez aztán az izomfáradtság csökkenéséhez, valamint az intenzív sporttevékenység meghosszabbodásához vezethet.

A sportipar azonban nem az egyetlen terület, amely az L-karnozin hatásaiból profitálhat. Egyre gyakrabban használják anti-aging kiegészítőként is, amely segíthet a fiatalos és friss megjelenés ápolásában. Ez tehát egy nagyszerű gyógymód, amely segíthet gondoskodni mind a teljesítményedről, mind a megjelenésedről és az általános életminőségedről.

GymBeam L-karnozin étrend-kiegészítő és annak előnyei:

  • Ez egy béta-alanin és hisztidin által alkotott peptid.
  • Természetes előfordulása az izmokban és az agyban
  • Feladata az izmok túlsavasodásának csökkentése
  • Meghosszabbíthatja a teljesítményt
  • Az anti-aging kiegészítők közé tartozik
  • Ideális az általános egészség és az életminőség szempontjából
  • Vegánok számára is alkalmas

A hatóanyag-tartalom 1 kapszulában:
L-karnozin500 mg

Figyelmeztetés:
Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. A termék nem ajánlott gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Napfénytől védve, száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten tartandó. Kisgyermekek elől elzárva tartandó.

Összetétel

L-karnozin, térfogatnövelő anyag (mikrokristályos cellulóz), hipromellóz kapszula, csomósodásgátló (magnézium-sztearát).

Paraméterek

Hatás

Hatás Fáradtság és kimerültség esetén
Támogatott szervek Izmok

Rendeltetés

Kinek Felnőtteknek
Gyermekek, idősebbek mint 18 éves kortól (216 hónapos kortól)

Forma

Forma Kapszula

Csomagolás

Tabletták/kapszulák száma 60
Tömeg 30 g
Tok Tárolóedény

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vegán
Kód:  SPTgym527
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8586022211409
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15