Oldal frissítése

GymBeam Kvercetin, 90 kapszula

5 1 értékelés
3 690 Ft

GymBeam Kvercetin, 90 kapszula

A kvercetin a japánakác (Sophora japonica) kivonata, amely már praktikus kapszula formájában is kapható. Erős és hatékony antioxidánsnak számít, amely megvédi a sejteket az oxidatív stressztől. Segít csökkenteni a káros anyagok aktivitását, és így megakadályozza azok negatív hatásait. Ezért fontos a szervezet általános vitalitása szempontjából. Ráadásul ez az egyik tudományosan legkiterjedtebben vizsgált antioxidáns hatású anyag.

A növényeken kívül általában bizonyos gyümölcsökben és zöldségekben, különösen a hagymában, az almában és a szőlőben található meg. De tipikusan koncentráltabb formában étrend-kiegészítőkből is hozzájuthatsz. A termék egy napi adagjában 475 mg hatóanyag kerül a szervezetedbe. Tisztán növényi eredetű és vegánok számára is alkalmas.

A kvercetin előnyei:

  • Japánakác (Sophora japonica) kivonatot tartalmaz
  • Az egyik legerősebb antioxidáns
  • Egy napi adagban 475 mg kvercetint veszel be
  • Praktikus kapszula formájában kapható
  • Vegánok számára is alkalmas

Hatóanyagtartalom 2 kapszulában:Quercetin 475 mg

Javasolt adagolás:Naponta kétszer 1 kapszulát vegyél be!

Figyelmeztetés:Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. A termék nem ajánlott gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten tárold. Óvd a fagyos hőmérséklettől és a közvetlen napfénytől.

Összetétel

Sophora japonica - kivonat (95% kvercetin), térfogatnövelő anyag (mikrokristályos cellulóz), csomósodást gátló anyagok (kalcium-foszfát, magnézium-sztearát), hipromellóz kapszula.

Paraméterek

Tartalmazott hatóanyagok

Tartalmazott hatóanyagok Kvercetin

Hatás

Hatás A szervezet méregtelenítéséhez

Rendeltetés

Kinek Felnőtteknek
Gyermekek, idősebbek mint 18 éves kortól (216 hónapos kortól)

Forma

Forma Kapszula

Csomagolás

Tabletták/kapszulák száma 90
Tömeg 60 g
Tok Tárolóedény

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vegán
Kód:  SPTgym526
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8586022214592
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20