Oldal frissítése

GymBeam Green Tea, 120 kapszula

3 290 Ft

GymBeam Green Tea, 120 kapszula

A zöld tea koffeint és számos jótékony anyagot tartalmaz, amelyek jótékony hatással vannak a szervezetre és az általános vitalitásra. A GymBeam Green Tea kapszula formájú étrend-kiegészítő a zöld tea (Camellia sinensis) funkcionális kivonatát tartalmazza, amelyet zsírégetőként használnak. A készítmény tartalmaz például koffeint, amely az egyik legnépszerűbb stimuláns. Hozzájárul a test energetizálásához egy mentálisan és fizikailag megerőltető teljesítmény előtt. Ennek köszönhetően több energiát érezhetsz, és edzés közben is a legjobbat tudod majd kihozni magadból. Ez hatékonyan maximalizálja az elégetett kalóriák mennyiségét. Maga a koffein képesfelgyorsítani az anyagcserét, amivel több kalóriát égethetsz el jelentős erőfeszítés nélkül. Ezért is kedvelt része a komplex edzés előtti vagy zsírégetőknek.
De jótékony hatású, harmonizáló hatású anyagtartalmáról is ismert. Ezek közé tartoznak például a polifenolok, amelyek közé tartoznak a katekinek. Ezek a növényi vegyületek a természetes antioxidánsok közé tartoznak. A leghíresebb katekin a népszerű EGCG (epigallocatechin gallate), amely szintén a népszerű zsírégetők közé tartozik.
A zöld tea kivonat tehát ideális segítőtárs mindazok számára, akiknek nincs kedve vagy ideje teát inni, de mégis szeretnének részesülni ennek a kivételes növénynek az előnyeiből.
A hatóanyagok tartalma 1 kapszulában:
Zöld tea levél kivonat (Camellia sinensis) 500 mg
Polifenolok 475 mg
Katekinek 350 mg
EGCG 200 mg
Koffein 10 mg
Ajánlott adagolás:
Naponta 1 darab kapszulát vegyél be!

Figyelmeztetés:
Étrend-kiegészítő. Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. Koffeint tartalmaz (10 mg napi adagban). Nem ajánlott 18 év alatti gyermekeknek, terhes és szoptató nőknek. Ne szedd, ha más zöld teát tartalmazó terméket is fogyasztottál ugyanazon a napon. Nem szabad éhgyomorra fogyasztani. Ne fogyassz 800 mg vagy annál több EGCG-t naponta. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Száraz helyen, napfénytől védve, szobahőmérsékleten tárolandó.

Összetétel

Zöld tea levélkivonat (Camellia sinensis) (95% polifenolok, 70% katechin, 40% epigallokatechin-gallát - EGCG, 2% koffein), töltőanyag (mikrokristályos cellulóz), csomósodásgátló (magnézium-sztearát), hipromellóz kapszula.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Laktózmentes, Gluténmentes

Tárolási hőmérséklet

Max. tárolási hőmérséklet 25 °C

Forma

Forma Kapszula

Csomagolás

Tabletták/kapszulák száma 120
Tömeg 70 g
Tok Tárolóedény

Tartalmazott hatóanyagok

Tartalmazott hatóanyagok Zöld tea

Hatás

Hatás Fogyásra, Memória és koncentráció
Támogatott szervek Agy

Rendeltetés

Kinek Felnőtteknek
Kód:  SPTgym564
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7067-2-120kaps-bez-prichute
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05