Oldal frissítése

GymBeam Crea7in 600 g, watermelon

4,8 29 értékelés
10 190 Ft

GymBeam Crea7in 600 g, watermelon

Komplex keverék sportolóknak hatékony formulával

A GymBeam Creatine Crea7in szabadidős és profi sportolók számára készült. 7 bizonyított kreatintípust tartalmaz, nevezetesen mikronizált és pufferelt kreatin-monohidrátot, kreatin-foszfátot, citrátot és piruvátot, kreatin hidrokloridot, kreatin-malátot, valamint kiegészítőként L-citrullin aminosavat. A Crea7in frissítő dinnyeízzel és nagyon egyszerű elkészítéssel örvendeztet meg. A kreatin fontos az elhasznált energia, az úgynevezett ATP visszanyeréséhez. A nagyon intenzív edzések rövid és egymást követő szakaszai során nagy hasznát fogod venni. A felszívódás támogatása érdekében a GymBeam Creatine Crea7in szénhidrátforrásokat is tartalmaz maltodextrin, dextróz és fruktóz formájában.

A GymBeam Crea7in kreatin legfontosabb jellemzői

  • Komplex, több összetevőből álló kreatinkeverék funkcionális összetétellel
  • 7 féle kreatint tartalmaz
  • Rendkívül könnyen elkészíthető
  • Alkalmas erő-, csapat- és állóképességi sportolóknak
  • Zöld alma ízesítéssel
  • A GymBeam Crea7in kreatin jó oldhatósággal és friss ízzel rendelkezik
  • L-citrullint tartalmaz, amely az arginin prekurzoraként szolgál az izmok jobb véráramlásához
  • Szibériai ginzenget tartalmaz, amely az adaptogének egyike
  • 600 g-os kiszerelés
  • Vegánok számára is alkalmas összetevők

Dúsított formula a teljesítmény támogatásáért

A GymBeam Crea7in kreatin l-citrullint és szibériai ginzenget is tartalmaz. Maga az L-citrullin az arginin prekurzoraként szolgál, amely a ciklusban metabolitként működik a nitrogén-oxid (NO) termelésének elősegítése érdekében. Ez utóbbi fontos az érrendszeri működésben való részvételben. Hatásai közé tartozik az ún. vazodilatáció, azaz az erek tágulása. Ezért a GymBeam Crea7in kreatin hatással lehet a jobb vérkeringésre és a dolgozó izmok hatékonyabb ellátására oxigénnel vagy más szükséges tápanyagokkal, amelyek az izmok üzemanyagaként szolgálnak.

A GymBeam Crea7in kreatin szibériai ginzeng kivonatot tartalmaz

A kreatin összetételének része a szibériai ginzeng is, amely adaptogénnek minősül. Ezek olyan anyagok, amelyek célja a szervezet állóképességének támogatása és a fizikai teljesítmény növelése. A GymBeam Crea7in kreatin hatékony és funkcionális kiegészítésként szolgál mindazok számára, akik edzési céljaik elérésére törekszenek. A kreatin előnye a jó oldhatóság, a friss íz és a vegánok számára alkalmas összetétel.

Figyelmeztetés

Mivel a jelenlegi uniós jogszabályok nem teszik lehetővé, hogy a termék előnyeiről a fentieknél részletesebb leírást adjunk, éppen ezért javasoljuk, hogy tanulmányozd a szakirodalmat és a weboldalakat. Mindkét forrás bőséges információval szolgál a termékben található hatóanyagokról.

Elkészítés és adagolás

Keverj el 2 adagolókanálnyit (10 g) 250 ml hideg vízben, és fogyassz 1-2 adagot étkezések között. Edzésnapokon fogyassz el egy adagot 30 perccel az edzés előtt vagy közben.

Összetétel

dextróz, maltodextrin, kreatin-foszfát, pufferelt kreatin-monohidrát, mikronizált kreatin-monohidrát, kreatin-citrát, kreatinpiruvát, kreatin hydrochlorid, ízek, fruktóz, viaszos kukorica (módosított keményítő), tri-kreatin-malát, citromsav, édesítőszerek (szukralóz), kalcium-alfa-ketoglutarát, Szibériai ginzeng (Eleutherococcus senticosus) gyökérpor, L-citrulin DL-malát (1:1), festék (E162).

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Gluténmentes, Vegán

Íz

Íz Dinnye

Használati idő

Használati idő Egész napos

Forma

Forma Finom por

Csomagolás

Tömeg 600 g

Kreatin típusa

Kreatin Komplex
Kód:  SPTgym060
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8588007275666
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20