Oldal frissítése

GymBeam Ca-Zn-Mg, 60 tabletta

4,7 24 értékelés
1 890 Ft

GymBeam Ca-Zn-Mg, 60 tabletta

A Ca-Zn-Mg ásványi anyagok - kalcium, cink és magnézium - kombinációja, amelyek elengedhetetlenek a szervezet megfelelő működéséhez. Ezek az alapvető ásványi anyagok szükségesek az egészséges csontozathoz, a normális izomműködéshez és a megfelelő véralvadáshoz.

Összetevők

A kalcium az egyik legfontosabb ásványi anyag a szervezetben, a fogak és a csontok építőköve. Lassítja a csontvesztést, csökkenti a törések kockázatát, véd az ízületi fájdalmak, a reumás ízületi gyulladások és a csontelváltozások ellen. Részt vesz a sejtműködésben, az izomösszehúzódásban, az idegimpulzusok továbbításában és a véralvadásban. Csökkenti a vérnyomást, javítja a gyógyulást, hozzájárul a normál energia-anyagcseréhez és a megfelelő izomműködéshez, beleértve a szívet is. Nyugtatja az idegeket, véd az álmatlanság, idegesség ellen, és egészségesen tartja a bőrt.
A magnézium az egyik legfontosabb sejten belüli ásványi anyag, és számos testi funkcióban játszik fontos szerepet, többek között a fogképzésben, a csontképzésben és az izomösszehúzódásban. Segít megőrizni a fogak egészségét, védi a fogzománcot és növeli a fogszuvasodással szembeni ellenálló képességet. Fontos az idegek számára, továbbítja az idegimpulzusokat, sőt javítja a memóriát és az ítélőképességet. Pozitívan befolyásolja az emésztést, szabályozza a koleszterinszintet, szabályozza a pajzsmirigy működését, szabályozza a vérnyomást és javítja a szívműködést. Ezenkívül javítja az alvást, hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez, a normális energia-anyagcseréhez és a normális izomaktivitáshoz.
A cink a szervezet minden sejtje számára nélkülözhetetlen - az izmokban koncentrálódik, Csontok, bőr, vesék, hasnyálmirigy, a szemedben, férfiaknál a prosztatában. Fontos szerepet játszik a kollagén, a fehérje, az inzulin szintézisében, és támogatja a pajzsmirigyhormonok termelődését. Csökkenti a vér koleszterinszintjét, biztosítja a reproduktív szervek megfelelő működését - növeli a férfiak tesztoszteron- és spermatermelését is. Erősíti az immunrendszert, növeli a fertőzésekkel szembeni ellenállóképességet, és megelőzi az influenzát. A körmökre is pozitívan hat, haj és bőr, elősegíti a sebgyógyulást, aktívan védi a sejteket a szabad gyökök és az oxidatív stressz ellen, csökkenti a gyulladás kialakulását, ekcéma és különböző bőrbetegségek.

Összetétel

Kalcium-karbonát, kalcium-hidrogén-foszfát, magnézium-oxid, térfogatnövelő anyag (mikrokristályos cellulóz), L-glutaminsav, csomósodásgátló (magnézium-sztearát), vízmentes réz-szulfát, cink-oxid, szilícium-dioxid, nátriumtetraborát, bevonóanyagok (hipromellóz, hidroxipropil-cellulóz, módosított keményítő, közepes láncú trigliceridek, talkum).

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vegán

Tárolási hőmérséklet

Max. tárolási hőmérséklet 25 °C

Tartalmazott hatóanyagok

Tartalmazott hatóanyagok Magnézium, Kalcium, Cink

Hatás

Hatás Immunerősítésre, Fáradtság és kimerültség esetén
Támogatott szervek Izmok

Rendeltetés

Kinek Felnőtteknek

Forma

Forma Tabletta

Csomagolás

Tabletták/kapszulák száma 60
Tok Tárolóedény

Típus

Típus Ásványi anyagok

Ásványi anyagok

Ásvány típusa Magnézium, Cink, Kalcium, Multiminerális
Kalcium-karbonát, kalcium-hidrogén-foszfát, magnézium-oxid, térfogatnövelő anyag (mikrokristályos cellulóz), L-glutaminsav, csomósodásgátló (magnézium-sztearát), vízmentes réz-szulfát, cink-oxid, szilícium-dioxid, nátriumtetraborát, bevonóanyagok (hipromellóz, hidroxipropil-cellulóz, módosított keményítő, közepes láncú trigliceridek, talkum). '>
Kód:  SPTgym190
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8588006751468
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05