Oldal frissítése

GymBeam Berberin, 60 kapszula

5 3 értékelés
3 490 Ft

GymBeam Berberin, 60 kapszula

A berberin az indiai borbolya (Berberis aristata) növényi kivonata. Ezt a biológiailag aktív anyagot leggyakrabban azok keresik, akik a májra, a szénhidrát-anyagcserére és a koleszterinszintre szeretnének vigyázni. Azonban egyre népszerűbb a fogyás és a testkontúrozás terén is.

A GymBeam Berberine egy növényi étrend-kiegészítő, amely az indiai borbolya (Berberis aristata) gyökerének 97% berberint tartalmazó kivonatát tartalmazza. Ezt a bioaktív anyagot (alkaloid) leggyakrabban azok használják, akik maximálisan ügyelnek a szénhidrát-anyagcsere működésére, különösen a vércukorszintre. A jelenlegi ismeretek szerint a berberin egyik hatásmechanizmusa az adenozin-monofoszfát (AMP) enzim aktiválása, amely hatással van a szervezetben lévő raktározási cukor glikogén egyszerű cukorrá, glükózzá történő lebontására. Ezt aztán a mozgáshoz és más testfunkciókhoz lehet felhasználni. A szénhidrát-anyagcsere a szövetek optimális érzékenységéhez kapcsolódik az inzulin hormonra, amely részt vesz a vércukorszint (glikémia) szabályozásában, és egyben a szervezet egyik fő anabolikus hormonja.

Ez a kiegészítő azonban azok körében is népszerű, akik a májuk, a zsíranyagcseréjük (lipidek) és a koleszterinszintjükre szeretnének vigyázni. Egyedi tulajdonságainak köszönhetően egyre népszerűbb azok körében is, akik fogyni vagy alakjukat formálni szeretnék. Ebben a termékben a berberin nem tartalmaz állati összetevőket, így még a vegánok is élvezhetik előnyeit. Ezenkívül gluténmentes, laktózmentes és GMO-mentes.

Berberin és előnyei:

  • az indiai borbolya (Berberis aristata) gyökeréből nyert növényi kivonat.
  • a benne lévő kivonat 97% berberint tartalmaz
  • nem tartalmaz glutént, laktózt vagy GMO-t
  • Alkalmas a szénhidrát- és zsíranyagcserére vagy a koleszterinszintre
  • népszerű a fogyás és a testkontúrozás érdekében
  • praktikus kapszulaformával rendelkezik
  • vegánok számára is alkalmas

Hatóanyag-tartalom 1 kapszulában:Berberin 500 mg

Javasolt adagolás:Naponta 1 kapszula

Figyelmeztetés:Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. A termék nem ajánlott gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten tárold. Óvd a fagyos hőmérséklettől és a közvetlen napfénytől.

Összetétel

Indiai borbolya gyökér kivonat (Berberis aristata) (97% berberin), térfogatnövelő anyag (mikrokristályos cellulóz), csomósodásgátló (magnézium-sztearát), hipromellóz kapszula.

Paraméterek

Tartalmazott hatóanyagok

Tartalmazott hatóanyagok Berberine

Hatás

Hatás Fogyásra, Koleszterin
Támogatott szervek Máj és epe

Rendeltetés

Kinek Felnőtteknek
Gyermekek, idősebbek mint 18 éves kortól (216 hónapos kortól)

Forma

Forma Kapszula

Csomagolás

Tabletták/kapszulák száma 60
Tömeg 50 g
Tok Tárolóedény

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vegán
Kód:  SPTgym522
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8586022215469
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20