Oldal frissítése

GymBeam Articular Drink 390 g, rapsberry

4,6 27 értékelés
5 990 Ft

GymBeam Articular Drink 390 g, rapsberry

Már egy ideje ízületi fájdalomtól szenvedsz? Akkor használd ezt a neves GymBeam ízület erősítőt. Az ízületi betegség nem feltétlenül párosul az életkorunkkal. Sok más oka is lehet, mint például a túlzott terhelés. Vagyis, ha rendszeresen erőnléti edzéseket végzel, akkor te is sokat tehetsz az ízületeid egészségi állapotának megőrzése érdekében.

GymBeam Articular Drink 390 g, rapsberry ízület erősítő legfőbb jellemzői

  • Megelőzi az ízületi fájdalmakat

Összetétel

hidrolizált kollagén peptidek, maltodextrin, glükózamin-szulfát, MSM (metil-szulfonil-metán), C-vitamin (aszkorbinsav), savasságszabályozó (citromsav), természetes aroma, kondroitin-szulfát, színezék (cékla), édesítőszer (szukralóz), E-vitamin (tokoferol), D3-vitamin (kolekalciferol), B1-vitamin (tiamin), B6-vitamin (piridoxin), B2-vitamin (riboflavin), B9-vitamin (folsav).

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Gluténmentes

Forma

Forma Finom por

Csomagolás

Tömeg 390 g

Hatás

Támogatott szervek Ízületek

Tartalmazott hatóanyagok

Tartalmazott hatóanyagok Komplex ízület táplálás
Kód:  SPTgym141
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8588007709529
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10