Oldal frissítése

GymBeam Anti-aging Complex - 60 kapszula

6 490 Ft

GymBeam Anti-aging Complex - 60 kapszula

A GymBeam Anti-aging Complex a Q10 koenzim, a szelén, a C-vitamin és az antioxidánsok egyedi kombinációja, amely segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől.Kifejezetten olyan emberek számára készült, akik fiatalos megjelenésre vágynak, és szeretnék megelőzni a korai öregedést. A C-vitaminnak köszönhetően a kollagén termelésére is hatással van, ami nem csak a rugalmas bőr szempontjából fontos.

Az Anti-aging Complex hatóanyag kombinációja minden olyan nő és férfi számára ideális, aki nem akarja elfogadni a fokozatos öregedést és a ráncok növekvő megjelenését. Az étrend-kiegészítőben olyan funkcionális összetevőket találni, amelyek általában megtalálhatóak az öregedésgátló termékekben, és segítenek késleltetni azöregedést, illetve hozzájárulnak a fiatalos és üde megjelenéshez és az általános vitalitáshoz.  

A készítmény fontos részét képezik az antioxidánsok, mint például a japánkeserűfű (Polygonum cuspidatum), amely resveratrolt tartalmaz. Ez a természetes vegyület, amely a polifenolok kategóriájába tartozik, segít megvédeni a szervezetet az oxidatív stressztől és a káros szabad gyököktől, amelyek megtámadhatják és károsíthatják az egészséges sejteket. Ez az anyag azonban azoknak a nőknek is fontos, akik a menopauza idején javítani szeretnék általános közérzetüket.

Az étrend-kiegészítőben fontos szerepet játszanak azok a komponensek is, amelyek a mitokondriumok aktivitására gyakorolt hatáshoz kapcsolódnak, amelyek az élethez fontos sejtenergia termelését biztosítják. Ez aztán a mozgás, az agyműködés és más fontos folyamat során hasznosul a szervezetben. Ezen összetevők közé tartozik például a PQQ (pirrolokinolin kinon), amely szintén erős antioxidáns. A Q10 koenzim ugyanilyen funkciójú. Ez utóbbi népszerű azok körében, akik fiatalos megjelenést szeretnének elérni. A kor előrehaladtával természetes módon csökken a szintje, ezért a rendszeres pótlására célszerű összpontosítani. Egy másik összetevő a nikotinamid ribozid-klorid. A B3-vitamin szintetikus formája, amelyből a szervezetben a NAD+ koenzim (nikotinamid-adenin-dinukleotid) képződik. Testünk minden sejtjében megtalálható, és létfontosságú az energiatermeléshez. Ugyanakkor a sejtek nagyobb ellenálló képességével is összefüggésbe hozható. Antioxidáns képességeinek köszönhetően segít megvédeni őket a túlzott oxidatív stressz okozta károsodástól.

A mitokondriális egészséggel összefüggésbe hozott másik anyag az alfa-liponsav. Önmagában is rendkívüli antioxidáns képességekkel rendelkezik, és részt vesz más antioxidáns anyagok, köztük a C-vitamin regenerálásában. Az öregedésgátló komplex másik összetevője, mivel szintén javítja a kollagén megfelelő képződését és a bőr működését. Ha nem lenne ez a vitamin a szervezetünkben, a test nem lenne képes kollagént előállítani, ami a bőr rugalmasságának csökkenéséhez, a ráncok növekedéséhez és egyéb negatív hatásokhoz vezetne.

A hatóanyagok listáját a szelen zárja. Ez az anyag fontos része a szervezet antioxidáns rendszerének, és elengedhetetlen a megfelelő pajzsmirigyműködéshez, az immunrendszerhez és a spermatogenezishez. Ezenkívül befolyásolja a haj és a körmök egészségének megőrzését. Így tehát egy újabb hatékony szereplő a fiatalos megjelenésért folytatott küzdelemben.

Ha a lehető legjobban szeretnéd késleltetni az öregedést, minimalizálni a ráncok megjelenését és elősegíteni a friss, fiatalos megjelenést, akkor ez az étrendkiegészítő semmiképpen sem hiányozhat a készletedből. Ugyanígy kell tennie mindazoknak, aki gondoskodni akarnak mitokondriális egészségükről. Ez ugyanis fontos a napi energiaellátás szempontjából. A mitokondriális funkció természetes módon csökken az életkor előrehaladtával, ami összefügghet a napközben érzett energia csökkenésével. Az Anti-aging Complex így segíthet optimális működésükben és az általános vitalitás fenntartásában.

Az Anti-aging Complex és előnyei:

  • Fiatalos megjelenést elősegítő étrendkiegészítő
  • Ideális azok számára, akik szeretnék lassítani az öregedést
  • A vitalitás és az élethez szükséges elegendő energia elősegítése
  • Q10 koenzimet, szelént és C-vitamint tartalmaz
  • A formula erős antioxidánsokat is tartalmaz
  • Védi a sejteket az oxidatív stresszel és a káros szabad gyökökkel szemben
  • Segít a mitokondriumok karbantartásában
  • Hozzájárul az egészséges haj, köröm és bőr fenntartásához
  • Hatással van az immunrendszer és a pajzsmirigy működésére
  • Népszerű azok körében, akik frissen és fiatalosan szeretnének kinézni
  • Kapszulás kiszerelés

Hatóanyagtartalom 2 kapszulában:
C-vitamin 320 mg 400 %
japánkeserűfű gyökérkivonat (Polygonum cuspidatum) 200 mg
- Resveratrol 100 mg
Nikotinamid ribozid-klorid 160 mg
Alfa liponsav 100 mg
Q10 koenzim 40 mg
PQQ dinátrium só 10 mg
Szelén 60 µg 109 %
% = RI - egy átlagos felnőtt referencia-beviteli értéke (8400 kJ / 2000 kcal)  

Javasolt adagolás:
Naponta 2 kapszula

Figyelmeztetés:
Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. A termék nem ajánlott gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten tárold. Védd a fagytól és a közvetlen napfénytől.

Összetétel

C-vitamin (L-aszkorbinsav), a japán nadálytő (Polygonum cuspidatum) gyökeréből származó kivonat (50% resveratrol), térfogatnövelő anyag (mikrokristályos cellulóz), nikotinamid ribozid-klorid, alfa-liponsav, Q10 koenzim, csomósodásgátló (magnézium-sztearát), L-szelenometionin, PQQ (a pirrolokinolin-kinon dinátrium-sója), hipromellóz kapszula.

Paraméterek

Tartalmazott hatóanyagok

Tartalmazott hatóanyagok Q10 koenzim, Komplex anti-aging termék, Resveratrol

Hatás

Hatás Immunerősítésre, A szervezet méregtelenítéséhez
Támogatott szervek Haj, Agy, Köröm, Bőr

Rendeltetés

Kinek Felnőtteknek
Gyermekek, idősebbek mint 18 éves kortól (216 hónapos kortól)

Forma

Forma Kapszula

Csomagolás

Tabletták/kapszulák száma 60
Tömeg 30 g
Kód:  SPTgym528
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8586022217975
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15