Oldal frissítése

GymBeam Alfa-liponsav, 90 kapszula

5 1 értékelés
3 490 Ft

GymBeam Alfa-liponsav, 90 kapszula

Az alfa-liponsav (ALA) rendkívüli antioxidáns hatással rendelkező anyag. Képes megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől, ugyanakkor hozzájárul más anyagok, például a C-vitamin vagy a glutation antioxidáns kapacitásának helyreállításához. Oxidatív stressz akkor léphet fel, ha a szervezet nem képes eltávolítani a káros szabad gyököket. Ezek aztán megtámadhatják és károsíthatják az egészséges sejteket. Az antioxidánsok képesek ezeket a részecskéket felfogni és eltávolítani.

Az alfa-liponsav egyes élelmiszerekben, például a paradicsomban, a spenótban vagy a brokkoliban is megtalálható. Ezenkívül az emberi szervezetben is megtalálod. Ott van többek között a mitokondriumokban, amelyek egyfajta energiagyárként működnek. Részt vesz az anyagcsere-funkciókban és az energiatermelésben a mozgás és más testi funkciók érdekében. Ezért ezt az anyagot olyan emberek is keresik, akik maximális támogatást szeretnének a zsírégetéshez és a fogyáshoz.

Az ALA kényelmes kapszula formájában kapható. Adagonként 500 mg hatóanyagot tartalmaz, és tisztán növényi összetételének köszönhetően vegánok számára is alkalmas.

Az alfa-liponsav és annak előnyei:

  • Antioxidáns hatású anyag
  • 500 mg hatóanyagot tartalmaz egy adag
  • Praktikus kapszulák formájában kapható
  • Vegánok számára is alkalmas

Hatóanyagtartalom 2 darab kapszulában:ALA (alfa-liponsav) 500 mg

Javasolt adagolás:naponta 2 darab kapszula

Figyelmeztetés:Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. A termék nem ajánlott gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Száraz helyen, 25°C alatti hőmérsékleten tárold. Óvd a fagyos hőmérséklettől és a közvetlen napfénytől.

Összetétel

Alfa-liponsav (ALA), térfogatnövelő anyag (mikrokristályos cellulóz), hipromellóz kapszula, csomósodásgátló (magnézium-sztearát).

Paraméterek

Tartalmazott hatóanyagok

Tartalmazott hatóanyagok Alfa-liponsav

Hatás

Hatás Fogyásra, A szervezet méregtelenítéséhez

Rendeltetés

Kinek Felnőtteknek
Gyermekek, idősebbek mint 18 éves kortól (216 hónapos kortól)

Forma

Forma Kapszula

Csomagolás

Tabletták/kapszulák száma 90
Tömeg 90 g
Tok Tárolóedény
Kód:  SPTgym524
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8586022216145
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10