Oldal frissítése

GRANITE - 5 napszemüveg - 21746-13

5 2 értékelés
7 490 Ft

GRANITE - 5 napszemüveg - 21746-13

Ez a stílusos Granite uniszex kerékpáros szemüveg garantálja szemünk védelmét bringázás közben. Azon kívül, hogy kényelmesebb utazást biztosít, még szemünk világára is vigyáz. Olyan nagyszerű tulajdonságokat sorakoztat fel, mint íves forma. Tükrös és törésgátló lencséje hibátlan, mindenféle torzítás nélküli látást biztosít. A lencsék előállítása során felhasznált minőségi anyagok UV400 szintű védelmet garantálnak a káros napsugárzás ellen. Nagyszerű sportolási élményt nyújt, és növeli az önbizalmat és a kényelmet a fizikai aktivitások alatt.

GRANITE - 5 napszemüveg - 21746-13 kerékpáros szemüveg legfontosabb tulajdonságai

  • Eme stílusos Granite uniszex biciklis szemüveg garantálja szemünk védelmét bringázás közben
  • Tükrös és törésgátló üveg
  • UV400 szintű védelmet garantál a napsugárzás ellen
  • Minden bizonnyal tetszeni fognak csúszásgátló szárai
  • Ezen Granite biciklis szemüveg keretének színe fekete és kék
  • Lencséje kék színű

A minőségi keret kényelmes viselést nyújt

A szemüveg kerete nagyon tartós, és gondoskodik az egész napos kényelmes viselésről. A biciklis szemüveg szárai csúszásmentes felülettel rendelkeznek, így jobb tapadás érhető el. Ennek a kerékpáros szemüvegnek a kerete ívelt, aminek köszönhetően könnyedén alkalmazkodik az arc természetes kontúrjához. Eme dizájnos Granite kerékpáros szemüvegnek a megjelenését fekete és kék színű keret teszi teljessé.

A kifinomult lencsék megóvják szemünket, és tiszta kilátást biztosítanak

Ez a divatos GRANITE - 5 napszemüveg - 21746-13 biciklis szemüveg rendkívül könnyű, és jól alkalmazkodik a bringázáshoz, így bármilyen helyzetben megállja a helyét. A divatos tükrös üveg nagyon keresett a kerékpárosok között, akik előnyben részesítik a stílus és a napfény elleni védelem kombinációját. Fényáteresztő képességének értéke S3, ezáltal optimális napsütéshez. A lencse kék színű.

Paraméterek

Típus

Használat Kerékpáros

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Rendeltetés

Típus Uniszex

UV-védelem

UV-szűrés UV400

Üveg

Fényáteresztő képesség S3
Üveg tulajdonságai Tükrös, Törésgátló

Keret

Keret tulajdonságai Íves forma
Szárak jellemzői Csúszásgátló

Szín

Keret színe Fekete, Kék
Lencse színe Kék
Kód:  SPTblz029
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7318480081864

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20