Oldal frissítése

GPS óra gyerekeknek

A GPS nyomkövető óra gyerekeknek minden modern szülő számára kiváló eszköz, aki szeretné elősegíteni gyermeke önállóságát, ugyanakkor nyomon követni mozgását és biztonságát. A gyerek nyomkövető óra lehetővé teszi, hogy akár távolról is szemmel tartsd gyermekedet, ugyanakkor az okosóra hosszú ideig tartó szórakozást biztosít. Hogyan működik mindez, mi alapján válasszunk órát, és milyen funkciókat kínál a GPS óra gyerekeknek a nyomkövetőn kívül? Olvass tovább, hogy többet megtudj.

Folytatás
Paraméterek módosítása
18 termék

GPS óra gyerekeknek

A GPS óra gyerekeknek kategóriában összesen 18 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20