Oldal frissítése

GP fejlámpa CH31 rózsaszín

4,5 19 értékelés
3 690 Ft

GP fejlámpa CH31 rózsaszín

GP Everybody - LED fejlámpa mindenkinek

Legyen szó akár egy éjszakai túráról vagy munkavégzésről, a fejlámpa mindig jól jön. A GP CH31 rózsaszín fejlámpa egy nagyszerű választás megfizethető áron. A megbízható világítást egy erőteljes LED izzó biztosítja. 3 világítási módot kínál, amely a fejlámpa gombjának bekapcsolásával választható ki a 100%, 30% és a villódzó fény üzemmódok közül. A 40 lumen fényerejű világítása legfeljebb 8 méteres hatótávolságú. A fejlámpa üzemideje akár 6 óra, 1 méteres mélységig pedig ütésálló is. Tápellátásáról a két darab CR2025 elem gondoskodik, ez nem a csomag része. A lámpa kényelmes állítható pánttal érkezik. Emellett a fejlámpa minőségi fényvisszaverő elemként funkcionál az éjszakai séták esetén.

Ideális a gyermekeknek

A GP CH31 fejlámpa kiváló választás a gyermekek számára, hiszen kis méretű, könnyű és egy gomb segítségével egyszerűen vezérelhető. A fejlámpának a kicsik különösen a nyári táborok vagy a szabadban töltött sátorozás alkalmával vehetik igazán nagy hasznát. A lámpát a városi séták során rögzíthetik a hátizsákjukra, pulóverükre vagy a kabátjukra is, mint biztonsági fényvisszaverő elem.

Minden futó számára

Te is a futás szerelmese vagy? Ebben az esetben számos helyzetben jól jöhet ez a praktikus fejlámpa. Nem csak a kora reggeli vagy a késő esti futásokhoz használhatod, stílusos kialakításával egyedi megjelenést is kölcsönöz. Többféle elérhető színváltozatból választhatsz. A fokozott biztonság érdekében a LED világítást elforgathatod akár 90 fokban is, így mindig látni fogod, merre sétálsz éppen. 

Praktikus fényvisszaverő elem

A GP CH31 fejlámpa, amellett hogy kiváló fényforrás az alkonyati séták idején, fényvisszaverő funkciókkal is bír. Amennyiben Te is kutyatulajdonos vagy, aki esténként sétáltatja kis kedvencét, nincs is más dolgod, mint a nyakörvére rögzíteni a fényforrást. Így biztosan nem téveszted szem elől a kutyusodat.

Társ a késői séták vagy az alkalmanként szabadban töltött éjszakák során

Szívesen indulsz sétálni éjjel, vagy esetleg szereted a csillagos ég alatt vagy egy sátorban tölteni az éjszakát? A fejlámpa ezekben az esetekben is ideális segítőtárs. Segítségével mindig láthatod, merre sétálsz, illetve azt is tudni fogod, hová építsd meg a sátradat. Ha szeretnél könyvet olvasni elalvás előtt, a GP CH31 fejlámpa örömmel áll rendelkezésedre.

A lámpa gombelemmel működik

A gyártó, annak érdekében hogy a fejlámpa tömegét a lehető legkisebb mértékűre csökkentse, praktikus gombelemekkel tervezte meg a készüléket (CR2025). Kis méretük ellenére több mint elegendő energiát nyújtanak a páratlan teljesítményű világításhoz. Készenléti üzemmódban a fejlámpa 6 óráig is kitart bármilyen probléma nélkül.

3 világítási mód

Ez a lámpa összesen három világítási üzemmódot kínál - 100%, 30% és villódzó fény. A legmagasabb intenzitású üzemmódban a hatótávolsága elérheti a 8 métert is.

Futáshoz is ideális könnyű kialakítás

A mindösszesen 30 grammos alacsony tömegével ez a fejlámpa ideális a kora reggeli kocogáshoz vagy a késő esti versenyekhez is. Egyáltalán nincs szükség az indokolatlanul nehéz professzionális fejlámpák használatára a sporttevékenységekhez. A GP Everybody fejlámpa a magától értetődő jó választás.

Paraméterek

Típus

Típus Fejlámpa

Tulajdonságok

Maximális világítótávolság 8 m
LED-ek száma 4 ×
Világítási módok száma 3 ×

Tápellátás

Áramellátás Egyszer használatos elem
Max. akkumulátor élettartam 6 óra
Világítási idő maximális teljesítményen 2 óra
Akkumulátorok száma 2 ×
Forrás helye Vázon
Elem típusa CR2025

Vízállóság

Anyag Műanyag

Különleges képességek

Speciális funkciók Futáshoz alkalmas

Méret

Mélység 20 mm
Szélesség 37 mm
Magasság 36 mm
Tömeg 30 g

Szín

Szín Rózsaszín
Kód:  SPTGP013
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4891199183416
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20