Oldal frissítése

GIRO Fixture Mat Grey

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIRO Fixture Mat Grey

Minőségi kerékpáros sisak nélkül elképzelhetetlen a biciklizés, hiszen a legkomolyabb balesetek a fej sérülései miatt keletkeznek. A GIRO Fixture Mat Grey sisakot kifejezetten MTB kerékpárokhoz tervezték, terepre. Ismertetőjegyei közé tartozik az ellenálló konstrukció, egyes modellek esetében a meghosszabbítotttarkórész és a napellenző. Bátran viselhető bármilyen típusú biciklin, hiszen a típus mindössze a sisak külalakját befolyásolja, a funkcióját nem. 

Fontos, hogy a sisak mérete megfelelő legyen. Belső kerülete tetszés szerint szabályozható a tarkónál található forgó tárcsa segítségével. A sisak legfontosabb előnye az úgynevezett MIPS technológia, amely tompítja a centrifugális erők hatását, elsősorban a gurulásos esések közben. A MIPSilyenkor lehetővé teszi a sisak csúszását a fejhez képest, így csökkennek a fejet érő negatív hatások.

A GIRO Fixture Mat Grey kerékpáros sisak fontosabb jellemzői

  • A sisak tömege 300 g
  • A MIPS technológia csökkenti az ütések erejét
  • A szellőzésről 18 nyílás gondoskodik
  • MTB kerékpárhoz ajánlott

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi, Női

Sisak típusa

Sisak típusa MTB
Minősítés CE EN 1078

Méret

Méret M, L

Fej kerülete

Minimális fejkörfogat 61 cm

Tulajdonságok

Felszerelés Fényvisszaverő elemek, Párnázás, Forgókerék a méret beállításához
Szín Szürke
Kód:  SPTgiro152
Termékszám:  768686072635

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20