Oldal frissítése

GIRO Essence MIPS Mat White

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIRO Essence MIPS Mat White

A(z) GIRO Essence MIPS Mat White síbukónak hála bátrabban veheted majd az akadályokat, hiszen kiváló védelmet nyújt a fejednek. Dizájnja alapján nőknek ajánlott. A sisak puhább anyagból készül, így pehelykönnyű és még a fület is takarja. Az integrált szemüveg megóvja a szemed, így nincs szükséged külön síszemüvegre. Az úgynevezett In-mold technológiának köszönhetően nagyon könnyű marad. Ha a lehető legjobb védelmet keresed, akkor az ún. MIPS technológiával készült sisakra van szükséged. A belső csúszó bélés tompítja a centrifugális erők hatását, ami nagy mértékben csökkenti a fejsérülés kockázatát. A(z) Giro síbukójának tömege mindössze: 500 g. A következő tanúsítványokkal rendelkezik: CE EN1077.

A(z) GIRO Essence MIPS Mat White síszemüveges sisak főbb jellemzői

  • A(z) GIRO Essence MIPS Mat White síbukónak hála nem kell aggódnod a sérülések miatt
  • Elsősorban nőknek készült
  • Kivitel: puha fülrész és napellenzős
  • Az úgynevezett In-mold technológiának köszönhetően nagyon könnyű marad
  • A(z) Giro síbukójának szellőzése:
  • A sísisak további előnyei: MIPS
  • A sisak a következő fejkörfogat méretekhez jó: 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm és 59 cm
  • A(z) 2020/2021 szezonra fejlesztették ki
  • A(z) GIRO Essence MIPS Mat White sisak színe fehér

Korszerű MIPS technológia

Az úgynevezett MIPS technológiával készült sísisak tökéletes védelmet nyújt a fejednek. A sisak belső rétege a külső héjtól függetlenül mozog, így eséskor jobban védi az agyat a rotációs erőktől. Amikor a sísisakot nagy ütés éri, az elasztomerek megfeszülnek. Ami megengedi, hogy a külső héj elcsússzon a bélésen, enyhítve a fejet érő negatív hatásokat. A mozgás csak néhány miliméternyi, de egy komoly sérülésnél életet menthet. Hatalmas előnye, hogy a technológia nincs hatással a sisak kényelmes viselésére.

Kód:  SPTbs0043nad
Termékszám:  SPTbs0043nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10