Oldal frissítése

GIRO Cinder MIPS Mat Black Fade/Highlight Yellow

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIRO Cinder MIPS Mat Black Fade/Highlight Yellow

Szeretsz terepen biciklinzi? Akkor szükséged lesz egy kerékpáros sisakra, amely megvéd a komolyabb fejsérülésektől. Ezt a modelltípust uniszex kerékpárokhoz készítették. Fejkörfogat méretei 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm, 59 cm, 60 cm, 61 cm, 62 cm és 63 cm, súlya pedig 295 kg. A(z) GIRO Cinder MIPS Mat Black Fade/Highlight Yellow kerékpáros sisak MTB típusú kerékpárokhoz való, de mindennapi közlekedésre is ideális. A(z) GIRO Cinder MIPS Mat Black Fade/Highlight Yellow kerékpáros sisak országúti és trekking kerékpárokhoz is használható. Vásárlás előtt nézd meg, hogy a sisak milyen tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez a konkrét sisak EN 1078 tanúsítványt kapott. Az ún. MIPS technológia tompítja a centrifugális erők hatását esés közben. A védelem jelentős részéről elsősorban a(z) In-mold gondoskodik. A szabályzókerékkel gyorsan és jól rögzíthető. A 26 szellőztető lyuk segít, hogy ne izzadjon a fejed. Puha bélése kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a viselését.

A(z) GIRO Cinder MIPS Mat Black Fade/Highlight Yellow sisak legfőbb tulajdonságai

  • A minőségi kerékpáros sisak a biztonságos közlekedés elhanyagolhatatlan része
  • Uniszex kerékpárokhoz
  • A sisak a következő fejméretkhez jó: 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm, 59 cm, 60 cm, 61 cm, 62 cm és 63 cm
  • Tömege: 295 kg
  • Fajtája: MTB és Országúti
  • A speciális MIPS technológia elnyeli az ütődések erejét
  • Bélés: Coolmax bélés
  • A rögzítés típusa: forgó tárcsával
  • Fényvisszaverő elemek
  • 26 szellőzőlyukkal látták el

Biztonság az innovatív MIPS technológiával

Az úgynevezett MIPS technológiával készült sisak megfelelő védelmet nyújt a fejednek. Amikor a sisakot ütés éri, az elasztomerek megfeszülnek. Ezáltal a külső héj elmozdulhat a bélésen, csillapítva a fejet érő negatív hatásokat. A mozgás mindössze néhány miliméternyi, de egy komoly fejsérüléstől védhet meg. További pozitívuma, hogy a technológia nincs hatással a sisak komfortos viselésére.

Kód:  SPTgir243nad
Termékszám:  SPTgir243nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15