Oldal frissítése

Gibbon Slackrack Fitness Edition

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gibbon Slackrack Fitness Edition

Vágyakozik egy jó és stabil slackline iránt az egyensúly és a testmozgás edzéséhez, de a kertben nincs hely a klasszikus pánt számára, vagy sürgősen szükséges belső téren? Akkor a megfelelő helyen van. A kompakt Slackline Gibbon Slackrack Fitness, amely bárhová illeszkedik, elegendő helyet biztosít a gyakorlathoz és az edzéshez, így ez a slackline egy nagyszerű beltéri változat. Felépítése nagyon egyszerű és gyors, ráadásul nem szükséges csatolni - a slackrack megtartja magát és köszönhetően a puha lábaknak nem karcolja meg a padlót. A neoprén burkolat a végeken, a lekerekített élek és az alacsony heveder pozícionálás garantálják a biztonságot edzés közben, amelyet tovább fokoz a gumierősítő és a speciális markolat.

Miért pont a Gibbon Slackrack Fitness

  • A Slackline Gibbon Slackrack Fitness kompakt és könnyen hordozható
  • Állítható heveder hosszúság
  • Nagyon stabil beltéri és kültéri slackline konstrukció kiváló minőségű szerkezettel
  • Biztonságos - tökéletes iskolákba és óvodákba
  • Egyszerű szerelés, nem szükséges a slackrack rögzítése
  • Nagyszerű módja az egyensúly és az egész test gyakorlásának

Kompakt és helytakarékos slackrack

Ezt a slackrack-t igazán bárhová elhelyezheti. Mivel három 1 méter hosszú szerkezetből áll, könnyen le lehet rövidíteni, vagy meghosszabbítani, és változtatni a hosszán 2 és 3 méter között, így probléma nélkül még szobában is elfér, csavarok, valamint rögzítés nélkül, amely azt jelenti, hogy kompakt és könnyen hordozható, ha szükséges. Maga az összeszerelés, amelyet csak egyszer kell elvégezni, maximum 15 percet vesz igénybe, és technikailag nem bonyolult. Az állítható pánt 30 cm-rel fekszik a talaj felett, ezért biztonságos választás kezdőknek és gyermekeknek egyaránt. Továbbá ez a Fitness csomag tartalmaz még gumierősítőt és slackline fogantyúkat is, amelyek lehetővé teszik, hogy számos egyéb testépítő gyakorlatot és egyensúlyjavítást végezzen, amelyeket a mellékelt gyakorlati útmutatóban találhat.

 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 5 cm
Hossz 2 m

Tulajdonságok

Használat Gyakorlatok
Maximális terhelhetőség 100 kg
Rugalmasság Dinamikus heveder
Fogatás Különálló szerkezet
Kód:  SPTbal004
Termékszám:  4260165871167
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10